Marlijn ter Maat

Projectmanager

Duurzame inzetbaarheid hoort hoog op de agenda van werkgeversverenigingen, werkgevers én werknemers. Ik ben ervan overtuigd dat wij gezamenlijk invloed hebben op de beschikbaarheid van competente, fitte en gemotiveerde werknemers, nu en in de toekomst. Zodat zij optimaal bijdragen aan een flexibele en goed werkende organisatie. Dat is wat we willen bereiken! Ik vind het fantastisch dat ik daar mijn steentje aan bij kan dragen vanuit WZW, als projectmanager binnen de programmalijn Aantrekkelijk Werkgeverschap met als aandachtsgebied Duurzame inzetbaarheid.

Vanuit mijn rol bij WZW wil ik graag mensen inspireren en ondersteunen door het aanreiken van tools, projecten, bijeenkomsten, leernetwerken en webinars bijvoorbeeld. Daarnaast ben ik trots op samenwerkingen die ontstaan, waarmee bewust en bekwaam geïnvesteerd wordt in duurzame inzetbaarheid.

Ik ben één telefoontje of mailtje verwijderd van jou om je vragen te beantwoorden, om initiatieven te delen, in gesprek te gaan of samen mogelijkheden te ontdekken op gebied van duurzame inzetbaarheid, vitaliteit en ziekteverzuim. Klinkt dit als een goed plan? Neem dan contact met mij op!

Ontmoet hier de rest van onze collega's Bekijk alle teamleden