Imago en Voorlichting

Het werven van nieuwe professionals voor Zorg en Welzijn is essentieel om de zorg en maatschappelijke dienstverlening nu en in de toekomst te kunnen waarborgen. Binnen het thema Imago en Voorlichting staat daarom de communicatie met de verschillende interne en externe arbeidsmarktdoelgroepen én hun beïnvloeders centraal. Wij ondersteunen onze leden op dit thema vanuit de doelstelling:

Samen continu werken aan een aantrekkelijk imago vanuit beroepstrots en positief realistische voorlichting zodat iedereen die zich oriënteert op leren en werken in Zorg en Welzijn een bewuste keuze kan maken. 

Binnen het thema Imago en voorlichting hebben we verschillende projecten en activiteiten (scroll naar beneden voor een overzicht) waar we ons samen inzetten voor voor het uitdragen van een positief, realistisch imago van de sector. We onderhouden warm contact met huidige, potentiële en oud-medewerkers én zetten hen in om medewerkers te werven, behouden en het werken in de sector positief uit te dragen. Want zij zijn Zorg en Welzijn.

Projecten

Bekijk alle projecten binnen het thema Imago en Voorlichting:

Meer tonen

Overige thema's van: Arbeidsmarktcommunicatie