Werken bij WZW

Werken bij WZW betekent dat je deel uitmaakt van een enthousiast en ambitieus team dat zich op daadkrachtige wijze en in verbinding met leden en samenwerkingspartners sterk maakt voor balans op de regionale arbeidsmarkt van Zorg en Welzijn. In Arnhem-Zuid hebben we een fijn kantoor; een werkomgeving met de benodigde ruimte, vitale werkplekken en een frisse uitstraling. Ook werken wij hybride.

We zijn ambitieus, werken hard voor onze maatschappelijke opdracht en vinden het daarnaast belangrijk om met elkaar te kunnen lachen. Een team waarin je jouw collega’s persoonlijk kent, je elkaar en ieders expertise goed weet te vinden, onderling kennis uitwisselt en elkaar versterkt. Op die manier boeken we samen mooie, duurzame resultaten met en voor onze leden én de regio. Onze kernwaarden: verbindend, daadkrachtig, inventief en persoonlijk, zijn daarbij altijd ons uitgangspunt.

Lees meer over WZW en de vereniging.

Op deze pagina staan openstaande vacatures. Momenteel hebben wij geen vacatures. Wil je een open sollicitatie sturen? Dat kan! Wij zijn altijd geïnteresseerd in bevlogen professionals met hart voor Zorg en Welzijn. Mail naar info@wzw.nl onder vermelding van “Open sollicitatie” of vul het contactformulier in via de onderstaande contactbutton.

Contact

Onze leden

Insula Die Huize Kohlman
Tech@doptie
Liemerije
Acare Thuiszorg
Sterker Sociaal Werk
CBS Statline
Onder De Bomen
Radboud universiteit
Philadelphia
Gasthuis St Jan De Deo
GGZ centraal
NKDI
De Waalborg
SWOA
Kalorama
RijnIJssel
Pluryn
Entrea Lindenhout
SPA Peutercentra
Gemeente Nijmegen
AWVN
HdS Zorg
RIBW Arnhem & Veluwe Vallei