Werken bij WZW

Werken bij WZW betekent dat je deel uitmaakt van een enthousiast en ambitieus team dat zich op daadkrachtige wijze en in verbinding met leden en samenwerkingspartners sterk maakt voor balans op de regionale arbeidsmarkt van Zorg en Welzijn. In Arnhem-Zuid hebben we een fijn kantoor; een werkomgeving met de benodigde ruimte, vitale werkplekken en een frisse uitstraling. Ook werken wij hybride.

We zijn ambitieus, werken hard voor onze maatschappelijke opdracht en vinden het daarnaast belangrijk om met elkaar te kunnen lachen. Een team waarin je jouw collega’s persoonlijk kent, je elkaar en ieders expertise goed weet te vinden, onderling kennis uitwisselt en elkaar versterkt. Op die manier boeken we samen mooie, duurzame resultaten met en voor onze leden én de regio. Onze kernwaarden: verbindend, daadkrachtig, inventief en persoonlijk, zijn daarbij altijd ons uitgangspunt.

Lees meer over WZW en de vereniging.

Open sollicitatie
Wil je een open sollicitatie sturen? Dat kan! Wij zijn altijd geïnteresseerd in bevlogen professionals met hart voor Zorg en Welzijn. Mail naar info@wzw.nl onder vermelding van “Open sollicitatie” of vul het contactformulier in via de onderstaande contactbutton.

Contact

Onze leden

CBS Statline
Astrum college
Philadelphia
Sint Maartenskliniek
Siza
Woondroomzorg
RijnIJssel
Iriszorg
Interzorg
Zo Zijn
GSBB
JADOS
stmg
Het Maanderzand
Medinova
SPA Peutercentra
Zorgcentra De Betuwe
FBZ
Youz B.V.
Dichterbij
Kraamzorg Zuid-Gelderland
Onder De Bomen
Zorgcentrum Anker Logo
SKAR