Overzicht platforms

Hieronder vind je alle platforms die jou kunnen helpen in je werk.

Werkeninzorgenwelzijn.nl

Werkeninzorgenwelzijn.nl is het loopbaanplatform voor leren en werken in Zorg en Welzijn in Midden-, Zuid- en Zuidwest-Gelderland. Leden van WZW hebben op dit platform hun eigen organisatiepagina en kunnen hier gratis en onbeperkt al hun vacatures plaatsen.

Lees meer

Arbeidsmarkt in beeld

Het digitaal dashboard wzw.ArbeidsmarktInBeeld.nl maakt relevante arbeidsmarktinformatie over Zorg en Welzijn voor de regio Midden- en Zuid-Gelderland op maat beschikbaar voor zorginstellingen, overheden, bedrijven, het onderwijs en andere geïnteresseerden.

Lees meer

Sterk in je werk

Sterk in je werk is er voor iedereen die in zorg en welzijn werkt en hulp wil bij het nadenken over zijn of haar loopbaan. We zijn er ook voor iedereen die de stap naar zorg en welzijn (weer) wil maken, maar niet weet hoe ze dit moeten aanpakken.

Lees meer

Gezond en Zeker Innovatiedag

Gezond en Zeker Innovatiedag is hét event voor ergocoaches, veiligheidscoaches, leidinggevenden, HR-professionals en P&O- en ARBO-professionals. De dag staat in het teken van het ontwikkelen en delen van kennis over het terugdringen en voorkomen van verzuim onder zorg- en welzijnsmedewerkers.

Lees meer

Tips en tricks onboardingsproces

Een platform specifiek gericht op het onboardingsproces. Wij bieden er inzicht in de fasen en onderdelen van onboarden en geven wij tips en tricks voor een goede inrichting van het onboardingsproces. 

Lees meer

 

Ontdek de ouderenzorg

De landingspagina van de regionale imagocampagne Ontdek de ouderenzorg. Met de imagocampagne, onderdeel van het actieprogramma Waard om voor te werken! interesseren we zij-instromers (25-55 jaar) voor werken in de ouderenzorg.

Lees meer

Ontdekdezorg

Het platform Ontdekdezorg is de landingspagina van de landelijke Ik Zorg campagne. Hier vind je alle informatie over alle mogelijke functies, opleidingen en zij-instroomtrajecten in Zorg en Welzijn. Daarnaast doe je er tips op en lees je er ervaringsverhalen.

Lees meer

Ontdek vacatures in Zorg en Welzijn

Op ontdekvacaturesinzorgenwelzijn.nl vind je bijna alle vacatures in zorg en welzijn in Nederland. Wanneer je op een vacature klikt kom je op de regionale vacaturewebsite. Daar vind je de hele functiebeschrijving en kun je solliciteren.

Lees meer

Ontdekdezorg week

Ieder jaar wordt in maart de landelijke Ontdekdezorg week georganiseerd de dertien regionale werkgeversorganisaties in Zorg en Welzijn, samenwerkend in RegioPlus, waaronder WZW. Daarnaast biedt het platform per regio en werkveld een overzicht van welke activiteiten er op welk moment plaatsvinden. 

Lees meer

Blijfinzetbaar.nl

Blijfinzetbaar.nl combineert de nieuwste wetenschappelijke inzichten en instrumenten voor HRM & Beleid, met Gezond & Zeker tools, tips en praktijk­verhalen voor de professional op de werkvloer.

Lees meer

Onze leden

Zorgcentra De Betuwe
Gemeente Nijmegen
DIT Coaching
Canisius Wilhelmina Ziekenhuis
Ministerie van Volksgezondheid Welzijn en Sport
Rijnstate ziekenhuis
ROC Nijmegen
Dulon College
Vilente
Zo Zijn
Karakter
Dr. Leo Kannerhuis
Tilburg University
RIBW Nijmegen & rivierenland
ROC rivor
Driestroom
Het Maanderzand
Kalorama
Stichting Samen Zorgen
ZZG zorggroep
Pactum
Stichting Moviera
Wondzorg Arnhem
De Waalborg