Lidmaatschap WZW

Lid zijn van de vereniging heeft veel voordelen. Door lid te worden maakt jouw organisatie deel uit van een krachtig regionaal netwerk van zorg- en welzijnsorganisaties. We weten elkaar goed te vinden, waardoor kennis en expertise snel en gemakkelijk uitgewisseld kan worden. 

Ook kan jouw organisatie gratis gebruik maken van de reguliere dienstverlening en activiteiten van WZW. Denk aan leernetwerken, themabijeenkomsten, trainingen en masterclasses gericht op de arbeidsmarktMaar ook de helpdesks voor advies en hulp op gebied van juridische zaken, subsidies en verzuim. 

Veelgebruikte en handige helpdesks

Arbeidsmarktinbeeld.nl

WZW biedt haar leden altijd up to date arbeidsmarktinformatie via www.wzw.arbeidsmarktinbeeld.nl met daarnaast door het jaar heen extra informatie in factsheets met arbeidsmarktinfo en duiding.

Werkeninzorgenwelzijn.nl

Op ons loopbaanplatform www.werkeninzorgenwelzijn.nl plaats je gratis al jouw vacatures (op de vacaturepagina) en activiteiten (in de agenda) en heb je een eigen organisatiepagina. Hier kun je via een eigen account kosteloos vacatures plaatsen. Wil jouw organisatie hier gebruik van maken? Mail dan naar info@werkeninzorgenwelzijn.nl of bel 026 – 389 8983.

WZW Loopbaanbegeleiding

Vanuit WZW Loopbaanbegeleiding bieden wij onze leden loopbaanbegeleiding, coaching en training. Hiermee kun jij ervoor zorgen dat je (toekomstige) medewerkers hun talent kunnen inzetten op de juiste plek binnen jouw organisatie. Lees hier meer over WZW loopbaanbegeleiding.

Kortom, word lid en maak deel uit van ons netwerk! Heb je nog vragen? Neem contact op met onze directeur-bestuurder Pascalle Neijenhuis. 

Verenigingsdocumenten

Laatste jaarrekeningen van WZW:
Jaarrekening 2023
Jaarrekening 2022
Jaarrekening 2021

Jaarrekening 2020
Jaarrekening 2019
Jaarrekening 2018

Overige documenten:
Reglement voor de raad van Toezicht WZW
Statuten Werkgeversvereniging in Zorg en Welzijn
Huishoudelijk Reglement WZW
Klokkenluidersregeling WZW

Ledenbijdrage

De ledenbijdrage van het lidmaatschap van WZW bedraagt 11 euro per fte (in het gebied van WZW), met een minimum van €600 per jaar en een maximum van €22.000 per jaar. Lidmaatschap wordt aangegaan voor de duur van 2 jaar, met daarna de mogelijkheid om dit per jaar te verlengen. Voor meer informatie kun je contact opnemen met het verenigingsbureau, info@wzw.nl / 026 389 89 83.

In de Statuten lees je wat de condities zijn om lid te worden van WZW, zie artikel 4 en 5. Op al onze producten en diensten zijn algemene voorwaarden van toepassing.

Meer weten over de mogelijkheden van lidmaatschap?

Voor meer informatie of het maken van een afspraak voor een oriënterend gesprek, kun je direct telefonisch contact opnemen met Pascalle Neijenhuis, directeur-bestuurder WZW, via 026 – 38 98 983, of stuur een mail naar info@wzw.nl met de volgende gegevens:

  • Naam organisatie
  • Sector waar de organisatie werkzaam is
  • Naam en telefoonnummer contactpersoon

Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact op om een afspraak te maken.

Direct lid worden?

Zie je de meerwaarde van het aansluiten bij ons (intersectorale), regionale netwerk en wil je met jouw organisatie direct aansluiten? Vul dan dit lidmaatschapsformulier in. Na de verwerking van dit aanmeldformulier is jouw organisatie lid vanaf het moment van aanmelding.

Onze leden

Sante Partners
TOPFIT
Ziekenhuis Rivierenland
RijnIJssel
iXperium Health
SPA Peutercentra
Het Maanderzand
Gemeente Nijmegen
Icare
Evital
Zinzia
Pluryn
De Kroon Zorg
CBS Statline
Huisartsen Gelderse Vallei
Provincie Gelderland
Enso Zorg
Gemeente Arnhem
NEO Huisartsenzorg
GrandCare
Ministerie van Volksgezondheid Welzijn en Sport
OBG
Medinova
Stichting Malderburch