Yvonne Smets

Projectmanager

Recruitment en Arbeidsmarktcommunicatie in Zorg en Welzijn; Dan heb je het over het werven, (ver)binden én behouden van zorgprofessionals en (samen)werken aan een realistisch, positief imago van deze mooie sector. Dat is mijn vak en daar krijg ik energie van! En vanaf januari 2022 zet ik me daar als projectmanager Arbeidsmarktcommunicatie bij WZW met veel plezier voor in.  

Ik ben verantwoordelijk voor projecten op het gebied van imago, voorlichting en doelgroepgericht werven. Denk aan voorlichting over werken in Zorg en Welzijn aan jongeren op het voorgezet onderwijs, ons loopbaanplatform Werkeninzorgenwelzijn.nl en wervingscampagnes voor zij-instromers. Dat doe ik zeker niet alleen. Bij WZW werken we echt in een team met gedreven experts op verschillende vlakken. En samen met onze leden en netwerkpartners bereiken we veel voor onze regio. 

Wil je meer weten over Recruitment en Arbeidsmarktcommunicatie in Zorg en Welzijn? Of wil je kennismaken? Stuur me een berichtje op 06-30247518 of mail naar y.smets@wzw.nl. 

Ontmoet hier de rest van onze collega's Bekijk alle teamleden