Susanne Haarsma

Programmamanager

Sinds juni 2014 ben ik werkzaam bij WZW. Gestart als projectmanager voor een zij instroomproject. Zij instroom is nog altijd waar ik verantwoordelijk voor ben, nu in de rol van Programmamanager. Inmiddels vele projecten hierin opgezet en kennis van opgedaan. Ik zie dan ook een verschuiving in de vraag naar zij instroom op MBO naar meer HBO instroom met verschillende doelgroepen. Denk aan herintreders, nieuwkomers en inclusie. Om deze projecten goed te kunnen ondersteunen is het voor mij belangrijk dat ik op de hoogte ben van de regionale arbeidsmarkt. Door de Gelderse Matchtafel elke maand te organiseren weet ik wat er speelt in de regio én ook buiten de sector Zorg & Welzijn. We hebben elkaar immers nodig. Samen komen we verder.

Het valt mij op dat de huidige arbeidsmarkt een ‘werknemersmarkt’ is geworden waarbij recruitment steeds meer geprofessionaliseerd wordt. Hierin verstevig ik het (leer)netwerk, deel kennis en innovaties.

Verbindingen maken en leggen doe ik graag in een persoonlijk gesprek, als programmamanager in een project én als dagvoorzitter voor interessante bijeenkomst. Verder ligt mijn interesse bij sociale innovaties. Graag ga ik met je in gesprek over de nieuwe transitie in de zorg; ‘anders werken en anders organiseren!’

Ontmoet hier de rest van onze collega's Bekijk alle teamleden