Jack Harmsen

Projectmanager

Hi, ik ben Jack! Ik begon in juni 2018 mijn avontuur bij WZW in de vorm van een werkervaringsplek. Dat ging en beviel zo goed dat ik inmiddels aanzienlijke stappen verder ben. Als projectmanager houd ik mij nu bezig met arbeidsmarktinformatie en onze juridische dienstverlening. Daarnaast ondersteun ik mijn collega’s op het gebied van applicatiebeheer en ICT.

Het fijnste aan werken bij WZW is dat ik mijn competenties op de juiste plekken kan inzetten en daarmee mede bijdraag aan een maatschappelijk opgave. En dat samen met leuke collega’s.

Arbeidsmarktinformatie heeft mijn focus binnen WZW. Als analyticus vind ik het belangrijk om toegang te hebben tot juiste én actuele informatie. Daarom draag ik zorg voor onze jaarlijkse factsheets Arbeidsmarkt in Beeld en het gelijknamige dashboard wzw.arbeidsmarktinbeeld.nl om zorg- en welzijnsorganisaties en onderwijspartners binnen onze regio te voorzien van alle benodigde arbeidsmarktcijfers.

Wil jij graag sparren over arbeidsmarktcijfers van Zorg en Welzijn, bijvoorbeeld over de cijfers van mobiliteit, verzuim of onderwijs? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

Ontmoet hier de rest van onze collega's Bekijk alle teamleden