Tijn Gerrits

Projectmanager

Al van jongs af aan ben ik werkzaam in de sector Zorg en Welzijn. Zo heb ik al vroeg veel ervaring opgedaan met de verschillende aspecten van dit werk. Naast de drive om bij te dragen aan een volwaardig en zo zelfstandig mogelijk leven voor iedereen, heb ik ook altijd een bijzondere affiniteit gehad met technologie. 

In de eerste jaren van mijn werkzame leven heb ik niet zoveel kunnen doen met technologie. Naarmate ik groeide in mijn werk raakte dit meer en meer verweven. Ik zag steeds meer kansen om technologie een grotere en toch waardige rol te laten spelen in mijn werk. In maart 2022 kreeg ik de kans om deze kennis en ervaring vanuit WZW in te gaan zetten voor onze regio.   

Ik heb een brede blik op de mogelijkheden die technologie onze sector biedt en laat me ook graag inspireren door de innovatieve ontwikkelingen bij onze leden (en daarbuiten). Ik zet me dan ook graag in, om samen te kijken hoe we technologie structureel een steeds grotere plek kunnen geven in Zorg en Welzijn. 

Zin om een keer over technologie in Zorg en Welzijn, de bestaande initiatieven hierop, of over artificiële intelligentie en/ of big data van gedachten te wisselen, je vind mijn contactinfo rechts op deze pagina. Tot snel! 

Bij Tijn Gerrits kun je terecht voor de projecten:
Meer tonen
Ontmoet hier de rest van onze collega's Bekijk alle teamleden