Lijnmanagers

Als lijnmanager hebben HR-gerelateerde thema’s jouw aandacht. Dan kun je behoefte hebben om je kennis daarover te verrijken of expertise te vergroten. Als vereniging bieden wij aangesloten zorg- en welzijnsorganisaties ondersteuning met een breed aanbod van op HR-thema’s gerichte activiteiten. Denk aan trainingen, projecten, netwerk- en themabijeenkomsten. Maar ook voorzien wij jou van relevante arbeidsmarktinformatie. Op deze pagina vind je het overzicht van alle activiteiten, netwerken en uitgaves. 

Thema’s

Als lijnmanagers ben je misschien geïnteresseerd in de volgende thema’s.

Meer tonen

In the spotlight

Medewerker En Technologie van start

Medewerker en Technologie (MET) gaat van start! In totaal staan 37 organisaties te trappelen om met MET aan de slag te gaan. De animo voor deelname aan het project Medewerker en Technologie was groot. Een aantal organisaties kon vanwege het gestelde maximum zelfs helaas niet meer deelnemen aan de volledige methodiek.

Technologie & digitalisering
Lees verder

Sterk in je werk werkt!

‘Sterk in je werk, zorg voor jezelf’ helpt medewerkers in zorg en welzijn bij hun loopbaanvragen en is er voor iedereen die in deze sector werkt of (weer) wil werken. Inmiddels is het project twee keer door externe onderzoeksbureaus geëvalueerd. De resultaten uit deze onderzoeken en interviews van deelnemers, loopbaancoaches en projectleiders laten zien dat Sterk in je werk werkt!

Nieuws
Lees verder

Landelijk uitstroomonderzoek Zorg en Welzijn: vooral ervaren werknemer wisselt van baan

Nieuws
Lees verder

Factsheets & Onderzoeken