Medewerker En Technologie van start

1 mrt 2022

Medewerker en Technologie (MET) gaat van start! In totaal staan 37 organisaties te trappelen om met MET aan de slag te gaan. De animo voor deelname aan het project Medewerker en Technologie was groot. Een aantal organisaties kon vanwege het gestelde maximum zelfs helaas niet meer deelnemen aan de volledige methodiek.

Volledige MET-methodiek

De kick-off van MET vond in februari online plaats met de 14 organisaties die deelnemen aan de volledige methodiek. Deze deelnemers van de volledige methodiek gaan nu verder met de voorbereiding van de uitvoering. Dit zal vooral bestaan uit de interne werving voor deelname aan de verschillende onderdelen en het inplannen hiervan gedurende 2022.

Masterclasses

Voor het onderdeel met enkel de MET Masterclasses hebben 23 organisaties hebben zich aangemeld. De organisaties die deelnemen aan de MET Masterclasses zijn nu op zoek naar de juiste deelnemers om aan te melden voor de masterclasses binnen hun organisaties.

MET koploper Actie Leer Netwerk

Mooi nieuws: het initiatief Medewerker en Technologie is koploper geworden van het Actie Leer Netwerk! Lees er alles over in dit artikel.

Wil je meer weten over MET? Neem dan contact op met projectmanager Suus van Dijk via info@medewerkerentechnologie.nl of bel 06 – 23 80 74 08.

Wil je meer weten over het project MET?

Neem dan contact op met onze collega Suus.