Juridische helpdesk

Voor de ondersteuning van onze leden op het gebied van arbeidsrecht en ontslag, heeft WZW een samenwerking met Hanze advocaat | arbeidsrechtspecialisten in de zorg. Hanze advocaat adviseert meer dan 175 zorgorganisaties in Noord en Oostelijk Nederland op het gebied van arbeidsrecht en ontslag. WZW-leden kunnen gebruik maken van een gratis juridische helpdesk en er worden jaarlijks via WZW door Hanze advocaat gratis trainingen aangeboden. Daarnaast is er 10% korting voor onze leden op juridische ondersteuning. Met deze samenwerking faciliteren wij onze leden op juridisch vlak met alle kennis en kunde op het gebied van arbeidsrecht. Lees meer over de samenwerking op de site van Hanze advocaat.

Bij de juridische helpdesk gaat het om een exclusieve eerstelijns dienstverlening voor leden van WZW. Je kunt 10 keer per jaar 20 minuten gratis overleg aanvragen. Bij de helpdesk kun je terecht met alle vragen rondom arbeidsrecht en ontslag. Ook vragen over het opstellen van een arbeidsovereenkomst, het wijzigingen van arbeidsvoorwaarden, min/max contracten en natuurlijk over problemen bij ziekte & re-integratie kun je hier stellen. De zorgadvocaten van de helpdesk helpen je graag.

De juridische helpdesk is bereikbaar via telefoonnummer 085 01 60 560

Juridische dienstverlening

Er zijn momenten dat je als werkgever de hulp van specifieke expertise hard kunt gebruiken, maar deze niet in huis voor handen hebt. Juridische dienstverlening is zo’n vakgebied. Hoe prettig is het dan als je in bepaalde – vaak precaire – situaties met je vragen over bijvoorbeeld arbeidsrecht of ontslag kunt terugvallen op de deskundigheid van een betrouwbare partner. Lees meer hoe WZW jou kan ondersteunen bij juridische dienstverlening

Onze leden

Vilente
Ziekenhuis Gelderse Vallei
GrandCare
Entrea Lindenhout
NEO Huisartsenzorg
Verburgt Molhuysen
Tilburg University
Our House On Wheels
Stichting Samen Zorgen
Icare
Het Maanderzand
Kraamzorg Zuid-Gelderland
FBZ
Jah Jireh Woonzorg
Elver
Health Transformation Community
Pluryn
Onze Huisartsen
Dichterbij
Radiotherapie groep
Buro Maks
Sint Maartenskliniek
Stichting Malderburch
De Waalborg