Loopbaanplatform Werkeninzorgenwelzijn.nl

Iedereen die zich oriënteert op leren en werken in Zorg en Welzijn in onze regio kan zich realistisch laten voorlichten en informeren via ons loopbaanplatform Werkeninzorgenwelzijn.nl. Het is dé plek waar potentiële nieuwe professionals voor de sector en jouw organisatie elkaar eenvoudig treffen. Op die manier draagt het bij aan balans op de regionale arbeidsmarkt van Zorg en Welzijn.

Werkeninzorgenwelzijn.nl biedt optimale ondersteuning aan het bij elkaar brengen van vraag en aanbod. Het sluit goed aan bij de wijze waarop mensen zich tegenwoordig oriënteren op (de mogelijkheden van) ander werk*, namelijk digitaal. En voor jou als werkgever is het een uitgelezen kans om de online zichtbaarheid van jouw organisatie en je vacatures te vergroten.

De voordelen voor leden van WZW op een rij

  • Jouw organisatie plaatst gratis en onbeperkt al jullie vacatures via het werkgevers-dashboard.
  • Agenda-item: gratis je evenementen/activiteiten plaatsen.
  • Een automatische koppeling met de eigen vacaturewebsite maakt het verzamelen van de reacties op een vacature eenvoudig en efficiënt.
  • Je krijgt een eigen organisatiepagina die je zelf beheert. Hierop kun je informatie, foto’s en filmpjes plaatsen waarmee je jouw organisatie presenteert.
  • Directe link tussen WZW Loopbaanbegeleiding en Werkeninzorgenwelzijn.nl.
  • Ondersteuning vanuit WZW bij problemen bij het plaatsen, beheer van je pagina en vacatures.

Voor (toekomstige) professionals

Voor mensen die zich oriënteren op werk is het een goed platform om informatie op te doen over het leren en werken in de sector. Ze vinden er informatie over loopbaanpaden, mogelijkheden voor leerwerktrajecten, kennismaken met onze loopbaancoaches, sollicitatietips én uiteraard kunnen zij eenvoudig en rechtstreeks solliciteren op onder meer jouw vacature.

Tot slot kunnen bezoekers ook direct de mogelijkheden van de Sterk in je werk loopbaanimpuls ontdekken. Het maken van een afspraak met een van onze coaches kan via het platform. We maken met al deze onderdelen snel inzichtelijk hoe iemand een (over)stap naar/ binnen Zorg en Welzijn kan maken en wat voor iemand persoonlijk haalbaar kan worden.

Wil jij meer weten over Werkeninzorgenwelzijn.nl, neem dan contact met ons op.

Lees bovendien ook wat Sterk in je werk voor jouw organisatie kan betekenen.

* Imago onderzoek RegioPlus/Motivaction, 2020

In the spotlight

Rapportage imago-onderzoek Zorg en Welzijn 2020

Onze leden

sbi formaat
DIT Coaching
Icare
Sante Partners
ZZG zorggroep
Zorggroep ena
Health Transformation Community
Ziekenhuis Gelderse Vallei
Health ~ Holland
AWVN
ROC Nijmegen
Kalorama
Attent Zorg en Behandeling
Acare Thuiszorg
Zorgcentrum Huize Rosa
Driestroom
Gasthuis St Jan De Deo
Pro Persona
Entrea Lindenhout
Zorg Alliantie
SKAR
Neboplus
Medinova
RegioPlus

Overige projecten van: Thema Imago en Voorlichting