Wies Koopman

Loopbaancoach en trainer

Als loopbaancoach en trainer bijdragen aan het werkplezier van (toekomstig) medewerkers in Zorg en Welzijn, dat is waar ik de meeste energie en voldoening uithaal! Sinds september 2017 werk ik met veel plezier bij WZW; een organisatie met een belangrijke maatschappelijke missie. Het geeft me veel voldoening dat ik bij mag dragen aan instroom én behoud van medewerkers in Zorg en Welzijn.

Als loopbaancoach en trainer werk ik onder meer voor het project Sterk in je werk. Vanuit Sterk in je werk coach ik medewerkers die werken in Zorg en Welzijn én mensen die zich oriënteren op werken in onze sector om een volgende stap in hun loopbaan te zetten. Dit kan via een individueel persoonlijk loopbaantraject en tijdens de inspiratiecarrousels op locatie bij zorg- en welzijnsorganisaties.

Daarnaast geef ik loopbaan gerelateerde trainingen (LinkedIn-training, Talent in Kaart, (Nog) meer plezier in je werk en Netwerken doe je samen), organiseer ik Sterk in je Werk-workshopcarrousels in het onderwijs (mbo en hbo) en het leernetwerk Loopbaanontwikkeling.

Wil je meer weten over loopbaancoaching, -trainingen, Sterk in je werk-workshops in het onderwijs of het leernetwerk Loopbaanontwikkeling? Of wil je sparren over personal branding, solliciteren en online profileren? Neem dan contact met me op.

Ontmoet hier de rest van onze collega's Bekijk alle teamleden