Wendy Penning

Projectmanager

Al sinds 1 november 2013 werk ik bij WZW. Ik combineer de functie van projectmanager van drie projecten met de verantwoordelijkheid voor alle HR-zaken van het bureau WZW. Daarnaast heb ik een ondersteunende rol bij een aantal andere projecten gelinkt aan de thema’s Instroom en Beeldvorming.  

Het leukste aan mijn werk is voor mij het contact met de medewerkers van onze leden en samenwerkingspartners. In gezamenlijkheid zetten we stappen om de (aankomend) professionals te bereiken en hen te motiveren in Zorg en Welzijn te gaan werken of blijven werken. Het blijft interessant en leuk om met de leden, betrokken partners én natuurlijk mijn collega’s van WZW de kansen te verkennen en benutten, bijeenkomsten te organiseren en te faciliteren. Soms met grote stappen en soms met kleine stappen boeken we successen en zien we vooruitgang in de sector.  

Naast het hechte team dat we met alle collega’s van WZW samen vormen, zijn het de inspirerende en motiverende gesprekken met leden, ketenpartners en andere betrokkenen die het werk geen moeten maar willen maken. Zoals Henry Ford zegt:  

TEAMWORK  

Coming together is a beginning. Keeping together is progress. Working together is succes.

 Wil je meer weten of sparren over Sterk in je Werk en/ of de Ontdekdezorg Week? Neem dan contact op!

Ontmoet hier de rest van onze collega's Bekijk alle teamleden