Ronald Verwaal

Communicatiemedewerker

Komt goed!’ Het is niet alleen het antwoord dat je van mij kan verwachten, maar ook een directe belofte.
Op 1 februari 2023 ben ik het communicatieteam van WZW komen versterken en per 1 juli 2023 ben ik officieel in dienst bij WZW. Zij (lees: de leukste werkgever) hebben mij een contract aangeboden en ik die heb ik getekend!

Mijn naam is Ronald Verwaal, 36 jaar, ik ben geboren in Bennekom en mijn hele leven al woonachtig in het mooie Ede. Ik ben ooit begonnen met een fotografie- en videostudie waarna ik ook nog een ICT-opleiding volgde. Tijdens die studie ben ik stage gaan lopen bij een computerwinkel en vanaf daar is mijn carrière-balletje gaan rollen. Na mijn stage wou ik graag blijven in dienstverband maar er was geen beschikbare plek voor bij in die winkel. Ik ben toen naar de regiomanager gestapt en voorgesteld of ik niet als “vliegende keep” voor alle winkels kon aanblijven. Inzetbaar door heel Nederland. Dat lukte! Ik heb dit jarenlang gedaan en uiteindelijk al die werkervaring van alle verschillende winkels toegepast bij de winkel in Deventer waar ik verantwoordelijk voor was.

Mijn hobby’s zijn voornamelijk creatief van aard. Fotografie en video zijn daarbij de koplopers. Losse beelden of foto’s bewerken of samenvoegen tot een nieuw geheel geeft mij ontzettend veel energie. Dat geldt overigens ook voor audio. Ook van livestreaming en podcasts maken weet ik veel. In 2019 heb ik een onlinemarketingstudie gevolgd en mijn nieuwe passie gevonden. Een creatieve passie die ik nu professioneel beoefen bij WZW. Iets creëren of bewerken tot iets tastbaars voor en/of met mijn collega’s, daar word ik ontzettend gelukkig van. Ik ben altijd vrolijk en enthousiast en ik trek mijn directe omgeving en collega’s van WZW graag daarin mee.

Ontmoet hier de rest van onze collega's Bekijk alle teamleden