Sterk in je werk week

Voor jouw medewerkers wil je dat ze plezier hebben in hun werk, dat ze dit werk fit en gezond kunnen doen en dat ze met hun talent op de juiste plek zitten. Dan presteren ze het beste voor de zorg of maatschappelijke dienstverlening die ze bieden binnen jouw organisatie. Natuurlijk besteed je hier door het jaar heen aandacht aan. Met de regionale Sterk in je werk week bieden wij hier een mooie aanvulling op.  

Jaarlijks evenement 

De Sterk in je werk week is een jaarlijks terugkerend evenement in november, in 2023 van maandag 13 t/m vrijdag 17 november, georganiseerd voor en met aangesloten leden van WZW. Een week lang kunnen zorg- en welzijnsmedewerkers van alle bij WZW aangesloten zorg- en welzijnsorganisaties workshops, webinars, trainingen en andere bijeenkomsten volgen, gericht op het gezond en met plezier je werk kunnen doen. Dit jaar is het thema: Energiek op de werkvloer!

(Online) activiteiten
De fysieke activiteiten worden aangeboden door (en bij) onze leden en zijn tijdens die week opengesteld voor medewerkers van de betreffende organisatie. Online activiteiten zijn toegankelijk voor alle leden.

WZW ondersteunt tijdens de Sterk in je werk week door de coördinatie en voorziet de deelnemende leden van communicatiemiddelen. Daarnaast programmeren wij, in samenwerking met andere werkgeversverenigingen, ook webinars. Tot slot bieden wij individuele Sterk in je werk coachingsgesprekken op locatie én – nieuw dit jaar – een Sterk in je werk Inspiratiecarrousel.

Op deze manier zetten we samen een veelzijdig activiteitenaanbod neer, passend bij het thema en de behoefte van jou en jouw collega zorg- of welzijnsorganisaties.

Stimuleer en inspireer 

Met de inzet van de Sterk in je werk week kan jouw organisatie:  

  • Stimuleren dat jouw medewerkers werken aan hun eigen ontwikkeling. 
  • Medewerkers inspireren tot het nemen van eigen regie op werk en privé (en de balans hierin). 
  • Netwerkmogelijkheden creëren. 
  • Kennis, kunde en ervaringen delen en ophalen. 
  • De week inzetten ter ondersteuning van het bieden van een aantrekkelijke werkomgeving en dito werkklimaat.

Klik hier voor de online communicatie-toolkit 2023 ter ondersteuning van de promotie van het evenement bij jouw medewerkers.

In the spotlight

Terugblik Sterk in je werk week 2021

Ondanks het omzetten van enkele fysieke activiteiten naar online mogelijkheden tijdens de Sterk in je werk week in 2021, was het resultaat er ook dit jaar zeker niet minder om. Er hebben 28 activiteiten plaatsgevonden, waarvoor maar liefst 245 zorg- en welzijnsmedewerkers vanuit 35 organisaties zich hadden ingeschreven.

Terugblik
Lees verder

Onze leden

Sterker Sociaal Werk
Bindkracht10
Pactum
Luciver
Dichterbij
Health valley
stmg
Kraamzorg Zuid-Gelderland
Entrea Lindenhout
Stichting Rooz
Tilburg University
Mee Gelderse Poort
CHE
zorgthuis
NKDI
Norschoten
Maatman Zorggroep
PGGM
Pluryn
Pleyade
Community of Care
Zorggroep Maas&Waal
Saamborgh
Stichting RijnWaal Zorggroep

Overige projecten van: Thema Duurzame inzetbaarheid en vitaliteit