Landelijke Gezond en Zeker Innovatiedag

Gezond & Zeker Innovatiedag is een jaarlijks terugkerend, landelijk event gericht op fysieke belasting en omgaan met agressie. Tijdens het event geven wetenschappers, experts en ervaringsdeskundigen de laatste inzichten over fysieke belasting, agressie en werkbalans in Zorg en Welzijn. Met hun praktische tips en informatie over alle nieuwste tools van Gezond & Zeker kun je de volgende dag direct aan de slag.

Ook in jouw organisatie draag je er zorg voor dat je medewerkers goed toegerust zijn om hun werk veilig te kunnen doen. Daar draagt de Gezond en Zeker Innovatiedag aan bij. Het event is relevant voor iedere professional die betrokken is bij de preventie van fysieke belasting en agressie in jouw organisatie. Denk aan ergocoaches, veiligheidscoaches, aandachtsvelders, agressie arbo-coördinatoren, preventiemedewerkers, beleidsmedewerkers en P&O-functionarissen.
Op 17 januari 2022 vond Gezond & Zeker LIVE! plaats. Vanwege coronarestricties was dit een interactieve online talkshow.

Gezamenlijk initiatief

De landelijke Gezond & Zeker Innovatiedag is een initiatief van RegioPlus en de samenwerkende regionale werkgeversorganisaties Zorg en Welzijn, waaronder WZW. Wij organiseren in 2022 ook de Gezond & Zeker regiodag, specifiek voor professionals uit onze regio. Kijk hier voor meer informatie.

Blijf op de hoogte van alle Gezond & Zeker activiteiten via de Gezond & Zeker kanalen www.gezondenzekerlive.nl en www.blijfinzetbaar.nl of houd onze website in de gaten.

In the spotlight

Terugblik Gezond en Zeker LIVE! 17 januari 2022

Op 17 januari 2022 vond Gezond & Zeker LIVE! plaats. Vanwege coronarestricties was dit een interactieve online talkshow. Bekijk de aftermovie.

Duurzame inzetbaarheid & Vitaliteit
Lees verder

Onze leden

Health ~ Holland
RIBW Nijmegen & rivierenland
Buro Maks
Accolade Zorg
PGGM
Gasthuis St Jan De Deo
Stichting Rooz
Unique Zorg
Stichting Samen Zorgen
Ziekenhuis Gelderse Vallei
HAN
RST Zorgverleners
Gemeente Arnhem
Dagelijks Leven
Neboplus
Vreedenhoff
Kraamzorg Zuid-Gelderland
SHO Groep
Driegasthuizengroep
Zorg Alliantie
FNV
Ministerie van Volksgezondheid Welzijn en Sport
Sterker Sociaal Werk
stmg

Overige projecten van: Thema Duurzame inzetbaarheid en vitaliteit