Landelijke Gezond en Zeker Innovatiedag

Gezond & Zeker Innovatiedag is een jaarlijks terugkerend, landelijk event gericht op fysieke belasting en omgaan met agressie. Tijdens het event geven wetenschappers, experts en ervaringsdeskundigen de laatste inzichten over fysieke belasting, agressie en werkbalans in Zorg en Welzijn. Met hun praktische tips en informatie over alle nieuwste tools van Gezond & Zeker kun je de volgende dag direct aan de slag.

Ook in jouw organisatie draag je er zorg voor dat je medewerkers goed toegerust zijn om hun werk veilig te kunnen doen. Daar draagt de Gezond en Zeker Innovatiedag aan bij. Het event is relevant voor iedere professional die betrokken is bij de preventie van fysieke belasting en agressie in jouw organisatie. Denk aan ergocoaches, veiligheidscoaches, aandachtsvelders, agressie arbo-coördinatoren, preventiemedewerkers, beleidsmedewerkers en P&O-functionarissen.
Op 17 januari 2022 vond Gezond & Zeker LIVE! plaats. Vanwege coronarestricties was dit een interactieve online talkshow.

Gezamenlijk initiatief

De landelijke Gezond & Zeker Innovatiedag is een initiatief van RegioPlus en de samenwerkende regionale werkgeversorganisaties Zorg en Welzijn, waaronder WZW. Wij organiseren in 2022 ook de Gezond & Zeker regiodag, specifiek voor professionals uit onze regio. Kijk hier voor meer informatie.

Blijf op de hoogte van alle Gezond & Zeker activiteiten via de Gezond & Zeker kanalen www.gezondenzekerlive.nl en www.blijfinzetbaar.nl of houd onze website in de gaten.

In the spotlight

Terugblik Gezond en Zeker LIVE! 17 januari 2022

Op 17 januari 2022 vond Gezond & Zeker LIVE! plaats. Vanwege coronarestricties was dit een interactieve online talkshow. Bekijk de aftermovie.

Duurzame inzetbaarheid & Vitaliteit
Lees verder

Onze leden

HAN
Buro Maks
Accolade Zorg
Zorg Alliantie
Radiotherapie groep
NKDI
SWOA
OBG
Evital
Driegasthuizengroep
zorgthuis
CBS Statline
stmg
RIBW Nijmegen & rivierenland
Innoforte
SZR
Luciver
Stichting Samen Zorgen
Interzorg
Ziekenhuis Rivierenland
Jeugdbescherming Gelderland
CHE
Rijnstad
Health valley

Overige projecten van: Thema Duurzame inzetbaarheid en vitaliteit