Webinar Vitaliteit

Meld je hier aan!
26 september 2024 9:00 - 11:00 uur

Hoe creëer je een gezonde werkomgeving, waarin vitaliteit verweven wordt in een integraal en duurzaam vitaliteitsbeleid? Fitter Nederland inspireert je tijdens het webinar door je mee te nemen in kritische succesfactoren die kunnen leiden tot een plan van aanpak met impact.

Op 23 september start ‘De week van de vitaliteit’. Een mooi moment om je medewerker centraal te zetten. We organiseren daarom dit inspirerende webinar met het thema Vitaliteit.

Vier succesfactoren komen aan bod: 

1. Strategisch verbinden en positief benaderen.
2. Van de professional binnen het primaire proces tot aan het bestuur.
3. Meten, monitoren en evalueren.
4. Inrichten, uitvoeren en ontzorgen.

Benieuwd of jullie vitaliteitsbeleid voldoet aan de vier succesfactoren of hoe je deze factoren binnen je organisatie kan vormgeven en daarmee je medewerkers ondersteunt in vitaliteit? Dan is deelname aan dit webinar zeker de moeite waard.

Dit webinar is bedoeld voor:

  • Verzuimcoördinatoren
  • HR-professionals
  • Arbodeskundigen
  • Adviseurs duurzame inzetbaarheid/vitaliteit

Datum
Donderdag 26 september 2024

Tijdstip
9.00 – 11.00 uur

Locatie
Dit webinar kun je online volgen op een locatie naar keuze.

Gratis webinar
Deelname aan het webinar is gratis voor leden van Werkgeversvereniging Zorg en Welzijn (WZW), WGV zorg & welzijn, ZW-connect en Flever.

Informatie
Heb je vragen of wil je meer informatie over dit webinar? Neem dan contact op met projectmanager Duurzame inzetbaarheid Marlijn ter Maat, m.termaat@wzw.nl of 06 – 82 42 60 07.

Aanmelden
Je kunt je aanmelden voor dit webinar door op bovenstaande knop te klikken en het bijbehorende aanmeldformulier in te vullen.
Geef in het aanmeldformulier aan vanuit welke werkgeversorganisatie je bent uitgenodigd voor dit evenement.

Van Sterk in je werk naar Medewerker centraal

Afgelopen 5 jaar bood WZW de Sterk in je Werk Week waarin medewerkers gedurende een hele week konden deelnemen aan activiteiten gericht op mentale en fysieke weerbaarheid. Dit is nu veranderd naar inspirerende webinars gedurende het hele jaar die aansluiten bij landelijke thema’s. Allemaal gericht op duurzame inzetbaarheid van medewerkers in Zorg en Welzijn: Medewerker centraal.

Maak impact door te investeren in vitaliteit

Er is ook een webinar voor alle medewerkers binnen jouw organisatie

We willen ook medewerkers binnen Zorg en Welzijn blijven ondersteunen door aandacht te hebben voor hun duurzame inzetbaarheid.

Daarom organiseren we ook hen een webinar op woensdag 25 september 2024.

Tijdens dit webinar nemen we jullie medewerkers mee in waar het om draait: vitaal in het lichaam, in het brein en in het werk. Fitter Nederland inspireert hen om te kijken naar veranderingen in gewoontes, belemmeringen, motivatie en mogelijkheden. Dit heeft namelijk effect op een gezonde leefstijl.

Wanneer medewerkers zich vitaal voelen en energie hebben, dan zijn ze creatiever, flexibeler en socialer. Hun duurzame inzetbaarheid stijgt: ze blijven gezond, gemotiveerd en productief. Dit alles heeft een positieve impact op de medewerker, het team en de organisatie.

Via deze link vind je alle informatie die je met medewerkers binnen jouw organisatie kan delen.