WZW Loopbaanbegeleiding

Vanuit WZW Loopbaanbegeleiding bieden wij onze leden loopbaanbegeleiding, coaching en training. Hiermee kun jij ervoor zorgen dat je (toekomstige) medewerkers hun talent kunnen inzetten op de juiste plek binnen jouw organisatie.

Vanuit goed werkgeverschap wil je je medewerkers de ruimte bieden om stil te staan bij hun loopbaan en arbeidsmarktfitheid. Onze dienstverlening sluit daarbij aan. Zo leveren we bovendien met elkaar een bijdrage aan het behoud van medewerkers voor onze sector.

Naast begeleiding en training helpen we onze leden ook graag op weg met de mogelijkheden van loopbaanoriëntatie. WZW Loopbaanbegeleiding verzorgt de gratis loopbaanimpuls Sterk in je Werk voor iedereen die de overstap naar Zorg en Welzijn (weer) wil maken en hierbij begeleiding wil van een loopbaancoach uit de regio.

Leernetwerk Loopbaanontwikkeling

Speciaal voor leden van WZW hebben wij een leernetwerk Loopbaanontwikkeling. In meerdere bijeenkomsten per jaar wisselen loopbaancoaches en andere professionals die zich bezighouden met loopbaanbegeleiding en -ontwikkeling, kennis uit en delen zij ervaringen, successen en mislukkingen. Je leert je collega-loopbaanprofessionals beter kennen en je weet elkaar zo ook beter te vinden.

Loopbaanplatform Werkeninzorgenwelzijn.nl

Op de website www.werkeninzorgenwelzijn.nl kunnen medewerkers van jouw organisatie relevante informatie vinden voor hun loopbaanontwikkeling. Je kunt op dit platform online testen maken, bijvoorbeeld in het kader van een loopbaantraject. Denk aan testen als een werkstijlen- en loopbaanwaardentest om beter zicht te krijgen op wat voor werk past bij ieders talenten. Voor (potentiële) medewerkers zijn op Werkeninzorgenwelzijn.nl ook de actuele vacatures van zorg- en welzijnsorganisaties uit de regio te vinden. In de agenda vind je activiteiten die door onze ledenorganisaties georganiseerd worden. Ook vind je hier o.a. geplande trainingen, workshops, open dagen en banenmarkten binnen onze regio.

Onze leden

Onze Huisartsen
PGGM
Maatman Zorggroep
Interzorg
Zorg Plus
Bindkracht10
Stichting Moviera
Zorgburo De Liemers
Zorgcentrum Anker Logo
Saamborgh
Vilente
JADOS
FCB
Entrea Lindenhout
Wittenbergzorg
SPA Peutercentra
Rijnstad
Medinova
Vitaal Thuiszorg
A&S zorg
Tilburg University
Huisartsen Gelderse Vallei
Enso Zorg

Overige projecten van: Thema Talent- en loopbaanontwikkeling