WZW Loopbaanbegeleiding

Vanuit WZW Loopbaanbegeleiding bieden wij onze leden loopbaanbegeleiding, coaching en training. Hiermee kun jij ervoor zorgen dat je (toekomstige) medewerkers hun talent kunnen inzetten op de juiste plek binnen jouw organisatie.

Vanuit goed werkgeverschap wil je je medewerkers de ruimte bieden om stil te staan bij hun loopbaan en arbeidsmarktfitheid. Onze dienstverlening sluit daarbij aan. Zo leveren we bovendien met elkaar een bijdrage aan het behoud van medewerkers voor onze sector.

Naast begeleiding en training helpen we onze leden ook graag op weg met de mogelijkheden van loopbaanoriëntatie. WZW Loopbaanbegeleiding verzorgt de gratis loopbaanimpuls Sterk in je Werk voor iedereen die de overstap naar Zorg en Welzijn (weer) wil maken en hierbij begeleiding wil van een loopbaancoach uit de regio.

Leernetwerk Loopbaanontwikkeling

Speciaal voor leden van WZW hebben wij een leernetwerk Loopbaanontwikkeling. In meerdere bijeenkomsten per jaar wisselen loopbaancoaches en andere professionals die zich bezighouden met loopbaanbegeleiding en -ontwikkeling, kennis uit en delen zij ervaringen, successen en mislukkingen. Je leert je collega-loopbaanprofessionals beter kennen en je weet elkaar zo ook beter te vinden.

Loopbaanplatform Werkeninzorgenwelzijn.nl

Op de website www.werkeninzorgenwelzijn.nl kunnen medewerkers van jouw organisatie relevante informatie vinden voor hun loopbaanontwikkeling. Je kunt op dit platform online testen maken, bijvoorbeeld in het kader van een loopbaantraject. Denk aan testen als een werkstijlen- en loopbaanwaardentest om beter zicht te krijgen op wat voor werk past bij ieders talenten. Voor (potentiële) medewerkers zijn op Werkeninzorgenwelzijn.nl ook de actuele vacatures van zorg- en welzijnsorganisaties uit de regio te vinden.

Onze leden

Health ~ Holland
Huisartsen Gelderse Vallei
Klimmendaal
Driestroom
Het Maanderzand
Siza
Het Schild
Norschoten
Canisius Wilhelmina Ziekenhuis
Zorgcentrum Huize Rosa
CHE
Philadelphia
Astrum college
Pro Persona
ROC rivor
Karakter
Jah Jireh Woonzorg
De Waalborg
iXperium Health
sbi formaat
Evital
Pleyade
Ziekenhuis Gelderse Vallei
Provincie Gelderland

Overige projecten van: Thema Talent -en loopbaanontwikkeling