WZW Loopbaanbegeleiding

Vanuit WZW Loopbaanbegeleiding bieden wij onze leden loopbaanbegeleiding, coaching en training. Hiermee kun jij ervoor zorgen dat je (toekomstige) medewerkers hun talent kunnen inzetten op de juiste plek binnen jouw organisatie.

Vanuit goed werkgeverschap wil je je medewerkers de ruimte bieden om stil te staan bij hun loopbaan en arbeidsmarktfitheid. Onze dienstverlening sluit daarbij aan. Zo leveren we bovendien met elkaar een bijdrage aan het behoud van medewerkers voor onze sector.

Naast begeleiding en training helpen we onze leden ook graag op weg met de mogelijkheden van loopbaanoriëntatie. WZW Loopbaanbegeleiding verzorgt de gratis loopbaanimpuls Sterk in je Werk voor iedereen die de overstap naar Zorg en Welzijn (weer) wil maken en hierbij begeleiding wil van een loopbaancoach uit de regio.

Leernetwerk Loopbaanontwikkeling

Eind 2021 startten we het leernetwerk Loopbaanontwikkeling op voor leden van WZW. In meerdere bijeenkomsten per jaar wisselen loopbaancoaches en andere professionals die zich bezighouden met loopbaanbegeleiding en -ontwikkeling, kennis uit en delen zij ervaringen, successen en mislukkingen. Je leert je collega-loopbaanprofessionals beter kennen en je weet elkaar zo ook beter te vinden.

Loopbaanplatform Werkeninzorgenwelzijn.nl

Op de website www.werkeninzorgenwelzijn.nl kunnen medewerkers van jouw organisatie relevante informatie vinden voor hun loopbaanontwikkeling. Je kunt op dit platform online testen maken, bijvoorbeeld in het kader van een loopbaantraject. Denk aan testen als een werkstijlen- en loopbaanwaardentest om beter zicht te krijgen op wat voor werk past bij ieders talenten. Voor (potentiële) medewerkers zijn op Werkeninzorgenwelzijn.nl ook de actuele vacatures van zorg- en welzijnsorganisaties uit de regio te vinden.

Training Netwerken doe je samen

Voor iedereen die op zoek is naar ander werk organiseren wij vanuit WZW Loopbaanbegeleiding meerdere keren per jaar de training Netwerken doe je samen. Ook interessant voor jou als werkgever. Bijvoorbeeld als er binnen jouw organisatie professionals zijn die in een loopbaan- of van-werk-naar-werktraject zitten en laagdrempelig aan het vergroten van hun netwerk willen werken. 

Hoe groter je netwerk, hoe groter de kans op ander werk. Dat deze stelling waar is, ervaren wij met onze dienstverlening vanuit WZW Loopbaanbegeleiding continu. Je bent al aan het netwerken als je het bijvoorbeeld op het schoolplein, op een verjaardag of tijdens een buurt barbecue met anderen hebt over je werk of de organisatie waar je werkt. Netwerken hoeft dus helemaal niet moeilijk te zijn. Het is zelfs leuk en je kunt het leren! Dat staat centraal tijdens onze training Netwerken doe je samen.

Op Werkeninzorgenwelzijn.nl kunnen medewerkers zich direct aanmelden voor de eerstvolgende training.

In the spotlight

Jaarplanning 2022 – Training ‘Netwerken doe je samen’.

Voor iedereen die op zoek is naar ander werk organiseren wij vanuit WZW Loopbaanbegeleiding maandelijks de training Netwerken doe je samen. Bekijk hier het overzicht voor 2022.

Training
Lees verder

Onze leden

Ministerie van Volksgezondheid Welzijn en Sport
Vitaal Thuiszorg
Het Schild
Klimmendaal
Kalorama
De Waalborg
Zorgcentrum Anker Logo
Jah Jireh Woonzorg
KION
Ziekenhuis Gelderse Vallei
Maatman Zorggroep
's Heeren Loo
Stichting RijnWaal Zorggroep
Evital
Zorg Alliantie
Tech@doptie
Luciver
SWOA
Zorgcentra De Betuwe
Woondroomzorg
De Gelderhorst
Fokus
Compleet Mensenwerk
Entrea Lindenhout

Overige projecten van: Thema Talent -en loopbaanontwikkeling