Gezond & Zeker Innovatiedag 2024

13 mei 2024

De Gezond & Zeker Innovatiedag op 13 mei 2024 is hét kennisevent voor ergo- en veiligheidscoaches en andere professionals die zich bezighouden met fysieke belasting, agressie en verzuim in Zorg en Welzijn. Met een ruime beursvloer en een uitgebreid workshopprogramma in het vernieuwde NBC Nieuwegein is dit een event om niet te missen!

Tijdens de Gezond & Zeker Innovatiedag is gezond aan het werk blijven hét centrale thema. Bezoekers ontvangen de laatste kennis over hoe ze zichzelf, collega’s of personeel zowel fysiek als mentaal gezond aan het werk kunnen houden.

Workshopprogramma

Bezoekers kunnen zelf een keuze maken uit het uitgebreide workshopprogramma, waarmee de Innovatiedag zoveel mogelijk aansluit bij hun behoefte. De workshops worden gegeven door ervaren en goed beoordeelde workshopleiders die de sector en het werkveld heel goed kennen. Er zijn workshops van 30 minuten, waarbij je snel veel praktische kennis ophaalt. In de workshops van 60 of 90 minuten ga je wat meer de diepte in over een bepaald onderwerp. Bekijk het voorlopige programma alvast voor een indruk van de mogelijkheden. Inschrijving voor de individuele workshops vindt na aanmelding plaats.

Naast de workshops is er een Praktijkmarkt waar men de nieuwste snufjes op het gebied van fysieke belasting en agressie kan uitproberen. Ga in gesprek met leveranciers, probeer de nieuwste innovaties uit en stel al jouw vragen. Op de Praktijkmarkt kun je ook korte sessies volgen, vul bijvoorbeeld onder begeleiding van experts de Zelfredzaamheidsradar in. Uiteraard is Gezond & Zeker zelf ook aanwezig op de Praktijkmarkt om jou te voorzien van alle nieuwste tools.

Meld je direct aan!

Praktische informatie

De Gezond & Zeker Innovatiedag vindt plaats op 13 mei 2024. Deelname kost 150 euro, met een vroegboekkorting van 10 euro wanneer er vóór eind 2023 wordt ingeschreven. Ook voor grote zorgorganisaties waarvan meer dan 10 bezoekers naar de Innovatiedag gaan is er een mooie korting mogelijk.

Gezond & Zeker is een initiatief van de regionale werkgeversorganisaties in Zorg en Welzijn verenigd in RegioPlus, waaronder WZW. Alle informatie over de Innovatiedag is te vinden op https://gezondenzekerinnovatiedag.nl/.Deel je de Innovatiedag ook met collega’s binnen jouw organisatie?