Terugblik Sterk in je werk week 2021

22 dec 2021

Ondanks het omzetten van enkele fysieke activiteiten naar online mogelijkheden tijdens de Sterk in je werk week in 2021, was het resultaat er ook dit jaar zeker niet minder om. Er hebben 28 activiteiten plaatsgevonden, waarvoor maar liefst 245 zorg- en welzijnsmedewerkers vanuit 35 organisaties zich hadden ingeschreven. De helft van het aantal activiteiten werd georganiseerd vanuit 7 WZW-leden. Daarnaast werden 5 activiteiten vormgegeven vanuit de samenwerking met collega-werkgeversorganisaties. En 9 activiteiten werden georganiseerd door externe partijen, ingeschakeld door WZW.

Inspiratie

We hopen dat de verschillende activiteiten de medewerkers hebben geïnspireerd om (nog) beter te plannen, keuzes te maken, hun talent en competenties (meer) in te zetten en dat ze hebben geleerd om beter om te gaan met hun energie en mentale weerbaarheid. Wij kijken alvast uit naar de Sterk in je werk week van 14 tot en met 18 november 2022.

Collega’s in het zonnetje gezet

Tijdens de actieweek zijn er 10 winnaars gekozen uit de maar liefst 31 reacties die ingestuurd waren op de prijsvraag ‘Wie zet jij in het zonnetje?’. Het waren mooie verhalen van collega’s die hun waardering uitspraken over een andere collega, waar de passie en de liefde voor het vak vanaf spatte! De collega’s zijn inmiddels in het zonnetje gezet met een Rituals verwenpakket.

Bekijk hieronder de foto’s van enkele winnaars:

 

 

 

 

 

Reactie van Mia:

“Meen je niet, wat is dit voor iets gaafs!
Heel bijzonder en mooi dat ik dit krijg!
Wat een mooie en lieve woorden.”

Sparren over goed werkgeverschap?

Ben je ook bezig met het thema ‘goed werkgeverschap’ en wil je
weten hoe je dit kunt implementeren binnen jouw organisatie?
Ja, ik wil sparren