Loopbaanplatform Werkeninzorgenwelzijn.nl

Werkeninzorgenwelzijn.nl is het grootste platform in de regio Gelderland waar alles te vinden is over werken en leren in Zorg en Welzijn. Alle leden van WZW plaatsen gratis en onbeperkt hun vacatures op het loopbaanplatform Werkeninzorgenwelzijn.nl, met 1 miljoen bezoekers per jaar.

WZW biedt de mogelijkheid om vacatures van uw website automatisch te laten doorplaatsen naar Werkeninzorgenwelzijn.nl. Informeer naar de mogelijkheden bij Diederik vam Vugt via d.vanvugt@wzw.nl.

Het platform biedt toegang tot een e-HRM module die ingezet kan worden ten behoeve van ontwikkelcycli of assessment gesprekken. Met een e-profiel en aanvullende online testen werken uw werknemers aan persoonlijke ontwikkeling en talenten. Deze module is gekoppeld aan de loopbaanwinkel van het Transitiebedrijf. Hier vindt u meer informatie over vouchers en loopbaanontwikkeling.

Werkeninzorgenwelzijn.nl gebruiken voor e-HRM
In de meeste organisaties schuilt een enorme potentie aan medewerkerstalent dat niet of nauwelijks zichtbaar is. Steeds meer organisaties zijn op zoek naar oplossingen om organisatiebreed talent te identificeren, te meten én medewerkers eigenaarschap te geven over hun ontwikkeling.

Mildred Timmermans, HR-adviseur RijnWaal zorggroep
“De meerwaarde van e-HRM was dat er een goed beeld ontstond van zowel de ontwikkel- als de sterke punten van de groep. De medewerkers hebben de testen als positief ervaren, de uitkomsten met elkaar gedeeld en hierdoor duidelijkheid gekregen op welke onderdelen ze elkaar goed kunnen aanvullen. Dit heeft ons verder geholpen in de transitie.”