Strategische Personeelsplanning

De toekomst voorspellen is lastig, maar je er op voorbereiden kan zeker wel! Strategische Personeelsplanning (SPP) is een effectieve methode die jouw organisatie helpt om meer grip te krijgen op de mogelijke scenario’s rondom de vraag naar en het aanbod van medewerkers. Hiermee is jouw organisatie beter in staat HR-instrumenten onderbouwd en doelgericht in te zetten.

Vanuit Strategische Personeelsplanning organiseren wij door het jaar heen verschillende bijeenkomsten voor onze leden. Vaak samen met partners en/ of experts, waarbij verdiepend wordt ingegaan op wat SPP voor jouw organisatie kan betekenen en hoe je het kunt inzetten. Denk aan de workshop Kennismaken met SPP en themagerichte masterclasses.

Leernetwerk SPP

Ook onderhouden wij voor onze leden het leernetwerk SPP. Deze online en offline bijeenkomsten leveren jou altijd (nieuwe) relaties, best practices, concrete handvatten, inspiratie en regionale verbinding op. Houd de agenda in de gaten voor actuele activiteiten.

Bijeenkomsten, workshops en masterclasses organiseren wij altijd met onze leden en partners voor onze leden. Ben jij HR-professional, (lijn)manager en/of HR-financial bij één van onze leden? Dan ben jij van harte welkom!

Onze leden

Gemeente Arnhem
SZR
Zorggroep ena
RIBW Arnhem & Veluwe Vallei
Opella
Ministerie van Volksgezondheid Welzijn en Sport
Zo Zijn
AWVN
Bindkracht10
Neboplus
ABF research
Zorggroep Maas&Waal
Tilburg University
Rijnstad
RijnIJssel
Ziekenhuis Rivierenland
Philadelphia
SWOA
CHE
Klimmendaal
JADOS
Zideris
100 uw welzijns en zorgnetwerk
Woonvorm De Passie

Overige projecten van: Thema Arbeidsmarktinformatie en Strategische personeelsontwikkeling