Strategische Personeelsplanning

De toekomst voorspellen is lastig, maar je er op voorbereiden kan zeker wel! Strategische Personeelsplanning (SPP) is een effectieve methode die jouw organisatie helpt om meer grip te krijgen op de mogelijke scenario’s rondom de vraag naar en het aanbod van medewerkers. Hiermee is jouw organisatie beter in staat HR-instrumenten onderbouwd en doelgericht in te zetten.

Vanuit Strategische Personeelsplanning organiseren wij door het jaar heen verschillende bijeenkomsten voor onze leden. Vaak samen met partners en/ of experts, waarbij verdiepend wordt ingegaan op wat SPP voor jouw organisatie kan betekenen en hoe je het kunt inzetten. Denk aan de workshop Kennismaken met SPP en themagerichte masterclasses.

Leernetwerk SPP

Ook onderhouden wij voor onze leden het leernetwerk SPP. Deze online en offline bijeenkomsten leveren jou altijd (nieuwe) relaties, best practices, concrete handvatten, inspiratie en regionale verbinding op. Houd de agenda in de gaten voor actuele activiteiten.

Bijeenkomsten, workshops en masterclasses organiseren wij altijd met onze leden en partners voor onze leden. Ben jij HR-professional, (lijn)manager en/of HR-financial bij één van onze leden? Dan ben jij van harte welkom!

Onze leden

CNV collectief
DIT Coaching
Karakter
Pluryn
Compleet Mensenwerk
Acare Thuiszorg
Iriszorg
FCB
RIBW Arnhem & Veluwe Vallei
CHE
Stichting Samen Zorgen
Norschoten
CBS Statline
Neboplus
Enso Zorg
Stichting Moviera
OBG
Saamborgh
Driegasthuizengroep
Woonvorm De Passie
Fokus
Siza
De Waalborg
Tech@doptie

Overige projecten van: Thema Arbeidsmarktinformatie en Strategische personeelsontwikkeling