Juridische dienstverlening

Er zijn momenten dat je als werkgever de hulp van specifieke expertise hard kunt gebruiken, maar deze niet in huis voor handen hebt. Juridische dienstverlening is zo’n vakgebied. Hoe prettig is het dan als je in bepaalde – vaak precaire – situaties met je vragen over bijvoorbeeld arbeidsrecht of ontslag kunt terugvallen op de deskundigheid van een betrouwbare partner. WZW biedt daarom sinds verscheidene jaren deze ondersteuning via de samenwerking met Hanze advocaat, gespecialiseerd in arbeidsrecht.  

Onze ondersteuning op gebied van juridische dienstverlening bestaat enerzijds uit de Juridische helpdesk. Als lid van WZW kun hier telefonisch gratis terecht met al je vragen over arbeidsrecht en ontslag. Ook als het gaat om het opstellen van een arbeidsovereenkomst, het wijzigen van arbeidsvoorwaarden of problemen bij ziekte en re-integratie kun je altijd contact opnemen via de helpdesk.  

De helpdesk is bereikbaar via 085 01 60 560. 

Naast de helpdesk organiseren wij samen met Hanze advocaat gedurende het jaar ook themagerichte masterclasses, een driedaagse opleiding Arbeidsrecht en de kennissessie Nieuwe wetten in vogelvlucht. Zo blijf je altijd goed op de hoogte van de laatste wetswijzigingen en veranderingen op gebied van arbeidsrecht.

Onze leden

Unique Zorg
Neboplus
Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid
Driestroom
Ministerie van Volksgezondheid Welzijn en Sport
100 uw welzijns en zorgnetwerk
Stichting RijnWaal Zorggroep
Woondroomzorg
Iriszorg
Werkgevers Servicepunt
Opella
Vreedenhoff
King Thuiszorg
DIT Coaching
Zorgcentrum Anker Logo
Pluryn
iXperium Health
RijnIJssel
Bindkracht10
Compleet Mensenwerk
FBZ
Tilburg University
Maatman Zorggroep
Actief Zorg

Overige projecten van: Thema Arbeidsmarktinformatie en Strategische personeelsontwikkeling