Juridische dienstverlening

Er zijn momenten dat je als werkgever de hulp van specifieke expertise hard kunt gebruiken, maar deze niet in huis voor handen hebt. Juridische dienstverlening is zo’n vakgebied. Hoe prettig is het dan als je in bepaalde – vaak precaire – situaties met je vragen over bijvoorbeeld arbeidsrecht of ontslag kunt terugvallen op de deskundigheid van een betrouwbare partner. WZW biedt daarom sinds verscheidene jaren deze ondersteuning via de samenwerking met Hanze advocaat, gespecialiseerd in arbeidsrecht.  

Onze ondersteuning op gebied van juridische dienstverlening bestaat enerzijds uit de Juridische helpdesk. Als lid van WZW kun hier telefonisch gratis terecht met al je vragen over arbeidsrecht en ontslag. Ook als het gaat om het opstellen van een arbeidsovereenkomst, het wijzigen van arbeidsvoorwaarden of problemen bij ziekte en re-integratie kun je altijd contact opnemen via de helpdesk.  

De helpdesk is bereikbaar via 085 01 60 560. 

Naast de helpdesk organiseren wij samen met Hanze advocaat gedurende het jaar ook themagerichte masterclasses, een driedaagse opleiding Arbeidsrecht en de kennissessie Nieuwe wetten in vogelvlucht. Zo blijf je altijd goed op de hoogte van de laatste wetswijzigingen en veranderingen op gebied van arbeidsrecht.

Onze leden

Innoforte
Unique Zorg
Zideris
Health ~ Holland
Health valley
Het Maanderzand
Onze Huisartsen
NEO Huisartsenzorg
Stichting de Rozelaar
's Heeren Loo
Zorgcentra De Betuwe
Werkgevers Servicepunt
Iriszorg
Zorg Plus
Zinzia
Stichting Moviera
SZR
ROC Nijmegen
Klimmendaal
Community of Care
Radboudumc
Pleyade
FCB
De Waalborg

Overige projecten van: Thema Arbeidsmarktinformatie en Strategische personeelsontwikkeling