Doe mee: innovatief ontwikkeltraject duurzame inzetbaarheid

25 sep 2024

Wil jij met jouw organisatie écht de veerkracht versterken van de professional die werk en mantelzorg combineert? Dan is ons ontwikkeltraject iets voor jou.

Wat levert het jouw organisatie op?

Met deze pilot zet je een krachtige stap in het voorkomen van verzuim. Het is een investering in de inzetbaarheid van je medewerkers. Passend bij de behoeften van jouw organisatie. Dit resulteert in beleid op werken met mantelzorg. En je ontwikkelt interventies waarmee je medewerkers ondersteunt en waarmee je de samenwerking tussen werkgever en werknemer op het onderwerp optimaliseert.

Wat ga je doen?

In dit ontwikkeltraject omarmen we het principe van coöperatief leren: we inspireren, ondersteunen, stimuleren en we leren van elkaar! Dit doen we met 6 tot 10 zorg- en welzijnsorganisaties, een expert en WZW.
Het traject duurt ongeveer 8 maanden. En bestaat uit 4 tot 5 fysieke groepsbijeenkomsten en 2 individuele sessies per organisatie, op locatie. De aftrapbijeenkomst van de pilot is eind 2024.

Is jouw organisatie lid van WZW en klaar om mooie stappen te zetten om de balans tussen werk en mantelzorg te verstevigen?

Meld je dan uiterlijk 1 december 2024 aan: mail projectmanager Marlijn ter Maat via m.termaat@wzw.nl.

Meer weten over het ontwikkeltraject Duurzame Inzetbaarheid?

Neem gerust contact met ons op!