Meer gebruiksgemak: Werkeninzorgenwelzijn.nl geoptimaliseerd

28 aug 2024

Ons loopbaan- en vacatureplatform werkeninzorgenwelzijn.nl onderging een aantal technische en inhoudelijke verbeteringen. Hiermee is het gebruiksgemak, de vindbaarheid (SEO) en conversie bevorderd. Gebruikers van de vacaturewebsite krijgen nu een meer gepersonaliseerde en relevante lijst met vacatures aangeboden in hun zoektocht naar werk in Zorg en Welzijn.

Werkeninzorgenwelzijn afbeelding verbeterd website

Wat is er verbeterd?

  • Classificatie en filtering van vacatures
  • Snelzoek-opties, synoniemen en trefwoorden geïntegreerd
  • Google indexeringsrate verhoogd

Gebruiksgemak

Bezoekers zoeken en vinden nu sneller en efficiënter meer relevante vacatures. Er zijn hiervoor extra zoekwoorden en synoniemen toegevoegd en samengestelde zoekopdrachten geïntegreerd. Ook worden zoekopdrachten automatisch aangevuld en worden er zoeksuggesties gedaan.

Verder zijn de functiecategorieën verbeterd en overzichtelijker gepresenteerd en is de filtering in de zoekoptie geoptimaliseerd. Deze verbeteringen verhogen de kans op een relevant zoekresultaat voor bezoekers van Werkeninzorgenwelzijn.nl. Geïnteresseerden vinden zo makkelijker de juiste vacature!

Betere resultaten en vindbaarheid

Vacatures en video’s die op de website staan worden nu nog frequentere geïndexeerd. Dit leidt tot een hogere ranking op Google en tegelijkertijd het sneller herkennen wanneer vacatures verlopen zijn. Dit draagt bij aan betere vindbaarheid en relevantere resultaten.

Evenementen dit najaar? Plaats ze in de agenda!

WZW-leden plaatsen onbeperkt en gratis hun vacatures op werkeninzorgenwelzijn.nl, maar dat geldt ook voor evenementen!

Heb je evenementen gericht op de doelgroepen zorg- en welzijnsmedewerkers, zij-instromers, herintreders of young professionals op de planning dit najaar? Plaats ze dan snel in de agenda op Werkeninzorgenwelzijn.nl via het dashboard!