Inspiratiemiddag – Data en AI in Zorg en Welzijn

Meld je aan
06 oktober 2022 14:00 – 16:30 uur

Op donderdagmiddag 6 oktober faciliteert WZW een inspiratie-event. Samen met leden en partners gaan we ons verder te verdiepen in het thema ‘Data en AI in Zorg en Welzijn’. Tijdens deze middag delen we interessante voorbeelden van AI-toepassingen en bespreken we wat de inzet van AI en data voor de arbeidsmarkt kan betekenen.

Samen gaan we in gesprek over waar de kansen liggen voor regionale samenwerking op het gebied van AI in de nabije toekomst. Het belooft een inspiratievolle middag te worden waarin we samen de kansrichtingen binnen de regio in kaart brengen. Meer informatie over de inhoud volgt t.z.t. Houd deze pagina in de gaten voor de meest actuele informatie over dit evenement en het programma.

Wil jij je op 6 oktober laten inspireren en meepraten over data en AI in Zorg en Welzijn? Meld je dan alvast aan via bovenstaande aanmeldbutton.

Voor wie?

 • Bestuurders
 • Beleidsmedewerkers
 • HR-professionals
 • Opleidingscoördinatoren
 • Zorgtechnologie adviseurs/-medewerkers
 • Innovatiemanagers/-medewerkers
 • Overige geïnteresseerden

Deze bijeenkomst is voor leden van WZW. 

WZW Podcast

Als je alvast wat inspiratie wilt opdoen over AI, beluister dan de WZW-podcast over dit thema!

Met drie gasten aan tafel neemt WZW je in deze podcast mee in de huidige status van AI (Artificial Intelligence) in de regio, de kansen die er liggen voor de arbeidsmarkt en hoe dit het werk in Zorg en Welzijn zal veranderen. Samen wordt er besproken wat er nodig is om de arbeidsmarkt te versterken, en wat we daarin gezamenlijk en regionaal kunnen betekenen. Hans van Gestel, lid van de Raad van Bestuur bij Driestroom, vertelt o.a. over AI-toepassingen binnen Driestroom. Maurice Magnee, professor of healthcare innovation bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen, spreekt vanuit zijn rol als onderzoeker. Josje Verhoeven, directeur van ROC Rivor en partner van The LearnSpot, vertelt over het moderne onderwijsmodel ‘The LearnSpot’.

Beluister de podcast via:

Datum
Donderdag 6 oktober 2022

Tijdstip
14:00 – 16:30 uur

Programma

 1. Plenaire introductie in de wereld van AI (spreker ntb)
 2. Interactief gedeelte met verschillende input en gesprekstafels over de thema’s:
 3. De inzet van AI t.b.v. arbeidsbesparing in de directe zorg
 4. De rol van AI op de arbeidsmarkt
 5. Leren en Ontwikkelen: welke rol kan AI spelen?
 6. Plenaire inhoudelijke afsluiting: ‘Waar willen we samen regionaal mee aan de slag op het gebied van AI?’

We ronden de middag af met een borrel en ruimte om te netwerken.

Locatie
Leidenweg 70
6843 LD Arnhem

Kosten
Deze bijeenkomst, inclusief borrel, is gratis voor leden van WZW.

Informatie
Heb je vragen? Neem dan contact op met projectmanager Tijn Gerrits, t.gerrits@wzw.nl of projectmanager Nienke Freije, n.freije@wzw.nl | 026 – 38 98 983.

Aanmelden
Je kunt je aanmelden voor deze bijeenkomst door op bovenstaande roze button te klikken en het bijbehorende inschrijfformulier in te vullen.