Subsessie Datagedreven werken verzorgd door WZW op HRM in de Zorg

21 jul 2023

Om te komen tot een wendbare en toekomstbestendige zorgsector is het van belang dat we de zorg anders en slimmer inrichten. Eén van de instrumenten om deze opgave het hoofd te bieden, is door meer in te zetten op datagedreven werken. Op het jaarcongres HRM in de Zorg op 19 september verzorgt WZW samen met collega-werkgeversorganisatie ZWconnect een workshop over dit onderwerp. 

Data geeft ons inzicht in arbeidsmarktvraagstukken en mogelijke interventies. Ook draagt de inzet van data bij aan de rol die HR kan pakken om een aantrekkelijke en moderne werkgever te blijven. Tijdens onze sessie op HRM in de Zorg delen we inzichten uit het netwerk van Samen Datagedreven Werken in Zorg en Welzijn. We laten je zien welke kansen er liggen als je data voor je laat werken. Aan de hand van de ervaringen van twee organisaties laten we voorbeelden zien van hoe data gedreven werken kan bijdragen aan een mensgerichte HR. 

Ledenkorting
Is jouw organisatie lid van WZW? Dan kun je gebruik maken van ledenkorting! Als WZW-lid krijg je 50 euro korting. Vermeld bij jouw aanmelding voor een ticket voor HRM in de Zorg de kortingscode voor WZW-leden: KRT50WZW

Ga naar de website van HRM in de zorg voor meer informatie en direct aanmelden.

 

Meer over Netwerk Samen datagedreven werken

Vanuit het netwerk ‘Samen Datagedreven Werken in zorg en welzijn’ (SDW) zetten we in op het verhogen van het datavolwassenheidsniveau van organisaties door het faciliteren van een landelijke community en het organiseren van bijeenkomsten over datagedreven werken.  Interesse om aan te sluiten bij deze community en deel te nemen aan de inspiratiesessies en bijeenkomsten? Neem contact op met projectmanager Tijn Gerrits, t.gerrits@wzw.nl.  

Meer weten?

Wil je meer weten over het netwerk en community van Samen datagedreven werken, neem dan contact op met onze collega Tijn.