Loopbaanplatform Werkeninzorgenwelzijn.nl

Iedereen die zich oriënteert op leren en werken in Zorg en Welzijn in onze regio kan zich realistisch laten voorlichten en informeren via ons loopbaanplatform Werkeninzorgenwelzijn.nl. Het is dé plek waar potentiële nieuwe professionals voor de sector en jouw organisatie elkaar eenvoudig treffen. Op die manier draagt bij aan balans op de regionale arbeidsmarkt van Zorg en Welzijn.

Werkeninzorgenwelzijn.nl biedt optimale ondersteuning aan het bij elkaar brengen van vraag en aanbod. Het sluit goed aan bij de wijze waarop mensen zich tegenwoordig oriënteren op (de mogelijkheden van) ander werk*, namelijk digitaal. En voor jouw als werkgever is het een uitgelezen kans om de online zichtbaarheid van jouw organisatie en je vacatures te vergroten.

De voordelen voor leden van WZW op een rij

  • Jouw organisatie plaatst gratis en onbeperkt al jullie vacatures.
  • Een automatische koppeling met de eigen vacaturewebsite maakt het verzamelen van de reacties op een vacature eenvoudig en efficiënt.
  • Je krijgt een eigen organisatiepagina die je zelf beheert. Hierop kun je informatie, foto’s en filmpjes plaatsen waarmee je jouw organisatie presenteert.
  • Directe link tussen WZW Loopbaanbegeleiding en Werkeninzorgenwelzijn.nl.
  • Ondersteuning vanuit WZW bij problemen bij het plaatsen beheer van je pagina en vacatures.

Voor (toekomstige) professionals

Voor mensen die zich oriënteren op werk is het een goed platform om informatie op te doen over het leren en werken in de sector. Ze vinden er informatie over loopbaanpaden, mogelijkheden voor leerwerktrajecten, kennismaken met onze loopbaancoaches, sollicitatietips én uiteraard kunnen zij eenvoudig en rechtstreeks solliciteren op onder meer jouw vacature.

Tot slot kunnen bezoekers ook direct de mogelijkheden van de Sterk in je werk loopbaanimpuls ontdekken. Het maken van een afspraak met een van onze coaches kan via het platform. We maken het met al deze onderdelen snel inzichtelijk hoe iemand een (over)stap naar/ binnen Zorg en Welzijn kan maken en wat voor iemand persoonlijk haalbaar kan worden.

Wil jij meer weten over Werkeninzorgenwelzijn.nl, neem dan contact met ons op.

Lees bovendien ook wat Sterk in je werk voor jouw organisatie kan betekenen.

* Imago onderzoek RegioPlus/Motivaction, 2020

In the spotlight

Rapportage imago-onderzoek Zorg en Welzijn 2020

Onze leden

Pactum
Tech@doptie
Vitaal Thuiszorg
Zorg Plus
JADOS
Driegasthuizengroep
De Kroon Zorg
Sterker Sociaal Werk
zorgthuis
stmg
Fokus
TOPFIT
Philadelphia
Dulon College
Woondroomzorg
Zorgcentrum Anker Logo
Zinzia
iXperium Health
Stichting Bethanië
Jah Jireh Woonzorg
Radboud universiteit
RegioPlus
Rijnstad
Radiotherapie groep

Overige projecten van: Thema Imago en Voorlichting