Vakantiekrachten werven via Werkeninzorgenwelzijn.nl

30 mei 2022

De zomerperiode staat voor de deur! Een periode waarin extra ondersteuning in Zorg en Welzijn hard nodig is. Leden van WZW zijn in deze tijd vaak druk met de werving van vakantiekrachten om de roosters binnen de teams rond te krijgen. Het loopbaanplatform werkeninzorgenwelzijn.nl van WZW ondersteunt onze leden in de werving van vakantiekrachten. Breng jouw vakantievacatures op dit platform extra onder de aandacht via werkeninzorgenwelzijn.nl/vakantiewerk.

Label vakantiewerk via werkgevers-dashboard

Ons loopbaanplatform werkeninzorgenwelzijn.nl biedt de mogelijkheid om te ondersteunen bij de werving voor vakantiewerk. Als lid van WZW plaats je vakantiewerkvacatures eenvoudig en gratis op Werkeninzorgenwelzijn.nl en labelt deze als vakantiewerk via het werkgevers-dashboard. In onderstaande korte instructie-video laten we je zien hoe dit werkt:

Je vacature wordt dan op een aparte campagnepagina gericht op vakantiewerk werkeninzorgenwelzijn.nl/vakantiewerk getoond, die we voor de zomervakantieperiode regelmatig onder de aandacht brengen op onze social mediakanalen van Werkeninzorgenwelzijn, Instagram en Facebook.

ATS-koppeling

Maak je gebruik van een automatische ATS-koppeling? Controleer dan of de vacature onder het juiste label hangt en pas dit zo nodig handmatig aan in ons systeem.

Vragen?

Heb je hier vragen over? Mail dan naar projectmanager Yvonne Smets, y.smets@wzw.nl, of lees meer over het loopbaanplatform Werkeninzorgenwelzijn.nl.