Loopbaan- en vacatureplatform werkeninzorgenwelzijn.nl geoptimaliseerd

1 nov 2021

Hét loopbaan- en vacatureplatform voor Zorg en Welzijn in Gelderland werkeninzorgenwelzijn.nl is geoptimaliseerd! Op 1 november 2021 is een verbeterde versie van ons loopbaan- en vacatureplatform live gegaan. Op deze website zijn veel verbeteringen doorgevoerd, waarmee de vindbaarheid van vacatures voor potentiële medewerkers is verbeterd en de gebruiksvriendelijkheid (voor recruiters en medewerkers die informatie en vacatures plaatsen) is toegenomen.

Op het loopbaan- en vacatureplatform is de informatievoorziening geoptimaliseerd: je vindt er alle informatie om wegwijs te worden op de arbeidsmarkt van Zorg en Welzijn. Het uiterlijk is opgefrist en de website heeft betere functionaliteiten gekregen: het gemak voor organisaties om zichtbaar te zijn en vacatures te beheren is verbeterd. Bovendien krijgen organisaties meer eigen regie over hun organisatiepagina’s en wordt het toevoegen van collega’s en plaatsen van vacatures gemakkelijker.

Alle vacatures en de informatie die op vrijdag 29 oktober 2021 op de organisatiepagina’s in de oude omgeving stonden zijn meegenomen naar de vernieuwde omgeving van de website.

Toegang tot het vernieuwde dashboard van het loopbaan- en vacatureplatform

In het vernieuwde dashboard van werkeninzorgenwelzijn.nl is het voor recruiters (en andere medewerkers) gemakkelijker om de organisatiegegevens, vacatures en toegang van collega’s te beheren. De recruitment-afdeling van iedere organisatie die een account had op de oude omgeving van het loopbaan- en vacatureplatform heeft automatisch bericht gehad per mail vanuit info@werkeninzorgenwelzijn.nl met de inloggegevens om de achterkant/het dashboard van de nieuwe omgeving te controleren en aan te vullen waar nodig. De betrokken recruiters van onze leden zijn vooraf per mail geïnformeerd hierover, met de specifieke data en vereiste acties. Zij kunnen de informatie die op hun organisatiepagina staat en alle vacatures beheren en aanvullen. Ook kunnen zij zelf alle collega’s toevoegen die toegang moeten hebben tot de nieuwe omgeving om daar vacatures te kunnen plaatsen.

Tips voor recruiters:
  • Loop de informatie van je locaties na: klopt dit allemaal?
  • Check je organisatiepagina en pas afbeeldingen en tekst aan waar nodig.
  • Er zijn in de vernieuwde omgeving meer invulvelden beschikbaar om je vacature de beschrijven en classificeren.
    Zorg dat je de vacatures zo goed en specifiek mogelijk classificeert om te zorgen dat ze zo vindbaar mogelijk zijn: vink bijvoorbeeld de juiste werkvelden en salarisindicaties aan.
  • Organisaties die ATS-systemen gebruiken: zorg dat jullie feed up-to-date is in jullie recruitment systeem.
  • Welke informatie mis je nog? Loop alles goed na aan de voor- en achterkant en verken het vernieuwde dashboard zodat je goed weet welke opties er allemaal zijn.
WZW Loopbaanbegeleiding

Er is een aparte subpagina waar (potentiële) medewerkers informatie kunnen vinden over WZW Loopbaanbegeleiding: o.a. over onze loopbaancoaches, de gratis loopbaanimpuls Sterk in je Werk en online testen. Lees hier meer informatie voor werkgevers over WZW Loopbaanbegeleiding.

Vragen?

Heb je specifieke vragen over het plaatsen van vacatures en informatie op het loopbaan- en vacatureplatform werkeninzorgenwelzijn.nl? Mail dan naar info@werkeninzorgenwelzijn.nl.

Wil je meer weten over werkeninzorgenwelzijn.nl?

Neem dan contact op met onze collega Yvonne.