Transitiebedrijf gaat verder als WZW Loopbaanbegeleiding

1 nov 2021

Het Transitiebedrijf gaat per 1 november 2021 verder onder de naam WZW Loopbaanbegeleiding. WZW Loopbaanbegeleiding is onderdeel van WZW en biedt onder meer dienstverlening op het gebied van loopbaan- en talentontwikkeling van medewerkers.

Vanwege deze naamswijziging houdt de huidige website van het Transitiebedrijf op te bestaan en is de inhoud nu terug te vinden op de volgende twee websites:

  • Informatie over de dienstverlening van WZW Loopbaanbegeleiding voor werkgevers is vanaf nu hier te vinden op de website wzw.nl.
  • Informatie over de dienstverlening van WZW Loopbaanbegeleiding voor (potentiële) medewerkers is te vinden op ons loopbaan- en vacatureplatform voor Zorg en Welzijn in Gelderland werkeninzorgenwelzijn.nl

Op 1 november 2021 is het loopbaan- en vacatureplatform www.werkeninzorgenwelzijn.nl geoptimaliseerd. Op deze website is een subpagina ingericht waar medewerkers informatie kunnen vinden over WZW Loopbaanbegeleiding: o.a. over onze loopbaancoaches, de gratis loopbaanimpuls Sterk in je Werk en online testen.

Vragen of meer informatie over WZW Loopbaanbegeleiding?
Heb je hier vragen over of wil je meer informatie over WZW Loopbaanbegeleiding en wat het voor jouw organisatie kan betekenen? Mail dan naar loopbaanbegeleiding@wzw.nl, bel 026 – 38 98 983 of neem direct contact op met Projectmanager Wendy Penning via 06- 138 64 890.

Heb je specifieke vragen over het plaatsen van vacatures en informatie op het loopbaan- en vacatureplatform werkeninzorgenwelzijn.nl? Mail dan naar info@werkeninzorgenwelzijn.nl.

Wil je meer weten over het vernieuwde WZW Loopbaanbegeleiding?

Neem dan contact op met onze collega Wendy.