Digivaardige medewerkers met MET: podcast van Actie Leer Netwerk

21 feb 2023

“Dit MET-project bleek het ontbrekende puzzelstukje te zijn in onze digitalisering”: Noga Bloem van het OLVG en Tijn Gerrits van WZW vertellen over ervaringen met het project Medewerker en Technologie en de opschaling naar een landelijke beweging.

Koploper Actie Leer Netwerk

Actie Leer Netwerk maakte een podcast over het project Medewerker En Technologie (MET). MET is Koploper van het Actie Leer Netwerk. Het Koplopernetwerk is een lerend netwerk waar zorg, welzijn, onderwijs, overheid en andere partners bij elkaar komen om samen te werken aan het verder ontwikkelen van innovatieve ideeën.

Podcast

In de podcast deelt Noga Bloem van het OLVG haar ervaringen met het project als deelnemer. Tijn Gerrits, projectmanager van WZW vertelt over MET vanuit zijn rol als projectmanager en de opschaling naar een landelijke beweging.

Luister hieronder naar de podcast over Medewerker en Technologie, of open hem hier via Soundcloud.

Over MET

MET is een project uit de programmalijn Innovatie van WZW. Medewerker en Technologie (MET) geeft concrete handvatten om technologie en digitalisering duurzaam te implementeren in alle lagen van een zorg- en welzijnsorganisatie.

Na succesvolle uitvoeringen van Zorgmedewerker en Technologie (voorloper van MET) en MET in 2022, zijn we in 2023 verder gegaan met een nieuwe editie van MET. Hierbij is sprake van een doorontwikkeld aanbod. Nieuw is dat de onderdelen van MET niet leidend zijn, maatwerk is mogelijk. Lees meer over MET op medewerkerentechnologie.nl

 

Meer informatie?

Klik hieronder om meer te lezen over MET, of neem direct contact op met de projectmanager. Medewerker En Technologie (MET)