Sterk in je werk week 2023

13 november 2023 t/m 17 november 2023 Diverse tijdstippen

Het is weer zover; de Sterk in je werk week 2023 komt eraan!

De Sterk in je werk week, die dit jaar plaatsvindt van maandag 13 t/m vrijdag 17 november, biedt zorg- en welzijnsmedewerkers onder meer verschillende workshops, bijeenkomsten, webinars, coaching voor én door zorg- en welzijnsorganisaties. Door deze samenwerking nemen we een gezamenlijke verantwoordelijkheid om goed te zorgen voor onze medewerkers! Jouw organisatie doet dit jaar toch ook (weer) mee?!

Thema
In 2023 staat het thema Energiek op de werkvloer centraal. Maar wat betekent dit nu precies? ‘Energiek’ brengen we in verband met ‘levensenergie’. En een energieke medewerker bruist van vitaliteit en inspiratie en zet zich graag in voor de organisatie en is bevlogen en betrokken. De medewerker ‘zit lekker in z’n vel’.

Wat blijft
Net als vorig jaar biedt WZW tijdens de Sterk in je werk week, deels in samenwerking met andere werkgeversorganisaties, via het platform werkeninzorgenwelzijn.nl activiteiten aan voor zorg- en welzijnsmedewerkers van onze leden.
Dit jaar zijn dit diverse themagerichte webinars, een Sterk in je werk inspiratiecarrousel en individuele Sterk in je werk coachingsgesprekken op diverse locaties van onze leden.

Wat verandert
Fysieke activiteiten georganiseerd door onze leden voor eigen medewerkers worden dit jaar alleen verspreid via de eigen communicatiekanalen.
De Webinars/online workshops daarentegen zullen, net als de activiteiten vanuit WZW, opengesteld worden voor alle WZW-leden via het platform werkeninzorgenwelzijn.nl.

Activiteitensuggesties
Om je enigszins op weg te helpen, hebben wij een lijst met providers (van afgelopen jaren) samengesteld met workshops/activiteiten die mogelijk interessant zijn om aan te bieden aan jouw medewerkers tijdens de Sterk in je werk week! Je kunt ze rechtstreeks benaderen via deze bijlage.

WZW ontzorgt
WZW neemt de coördinatie van de week grotendeels voor haar rekening en voorziet jullie van een communicatiekit om de medewerkers in jullie organisatie te enthousiasmeren en deel te nemen aan de activiteiten die tijdens de week worden aangeboden. Medewerkers kunnen zich vanaf 4 september a.s. aanmelden voor (online) activiteiten via onze website werkeninzorgenwelzijn.nl.