Inspiratiesessie subsidies

Meld je aan
25 mei 2023 15.00 - 16.30 uur

Op donderdag 25 mei a.s. organiseren wij een inspiratiesessie subsidies in samenwerking met Finestri Subsidie Management. In deze bijeenkomst neemt Raymond van de Peppel, adviseur bij Finestri, je mee in de wereld van de interne subsidiecoördinator. We kijken onder andere welke taken deze medewerker heeft/zal krijgen, welke rollen hij/zij heeft en geven aan wat de voor- en nadelen zijn om dit in- of extern op te pakken.

De rol van subsidiecoördinator
Is er bij jouw organisatie wel eens gedacht aan het benoemen/aanstellen van een subsidiecoördinator?
De ervaringen bij zorginstellingen zijn vaak dat:

  • er geen overzicht van alle subsidies is;
  • er ad hoc subsidies worden aangevraagd;
  • de verantwoording van subsidies hoofdpijn bezorgd, met name als het om de financiën gaat;
  • de kennis niet altijd volledig aanwezig is;
  • je graag even met iemand zou willen sparren die je verder helpt.

Subsidiehelpdesk Leren en ontwikkelen
Binnen Zorg en Welzijn zijn er veel subsidiemogelijkheden op het gebied van HR, opleidingen, zorginnovatie en verduurzaming/vastgoed. WZW ondersteunt haar leden bij subsidieaanvragen en werkt daarin samen met Finestri Subsidie Management. Kijk hier voor meer informatie.

In gesprek
Uiteraard is er ook voldoende ruimte om vragen te stellen en/of met elkaar in gesprek te gaan over de subsidiecoördinator, maar ook over subsidiemogelijkheden voor jouw organisatie.

Voor wie?
Deze bijeenkomst wordt kosteloos georganiseerd voor leden van WZW en is specifiek bedoeld voor professionals die subsidie in hun portefeuille hebben of vanuit hun rol betrokken zijn bij of interesse hebben in subsidies.

Datum
Donderdag 25 mei 2023

Tijdstip
15.00 – 16.30 uur

Locatie
WZW kantoor, Leidenweg 70, Arnhem (parkeren kan gratis voor de deur)

Contact
Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Maurits Follender Grossfeld, 06 – 82 09 47 40

Aanmelden
Heb je interesse om deel te nemen? Meld je dan snel aan via bovenstaande aanmeldknop, want er is plek voor maximaal 25 deelnemers. Mocht je na aanmelding onverhoopt verhinderd zijn, laat het ons dan z.s.m. even weten. Dan kunnen wij alsnog geïnteresseerden verwelkomen die op de wachtlijst terecht zijn gekomen.