Informatiemarkt projecten en activiteiten WZW

Aanmelden
28 november 2023 15.30 - 17.30 uur

Op dinsdag 28 november a.s. organiseren we op ons op kantoor in Arnhem-Zuid een informele informatiemarkt over de inhoudelijke projecten en activiteiten van WZW. Ontdek welke kansen ze jouw organisatie bieden bij het werken aan een toekomstbestendige arbeidsmarkt van Zorg en Welzijn.

Op deze informele bijeenkomst staan onze collega’s voor je klaar om je persoonlijk te informeren en inhoudelijk verbindingen te leggen die aansluiten bij waar jouw organisatie staat. Dit is het moment om te ontdekken op welke arbeidsmarktthema’s jouw organisatie in 2024 nog meer meerwaarde uit het lidmaatschap kan halen.

Experimenterend verder werken

Ons WZW Event GROOT DENKEN, REGIONAAL DOEN op 3 oktober jl. was een moment waarop we de zorg en maatschappelijke dienstverlening bezagen vanuit een breder perspectief. We delen het geloof in een regionale aanpak om het anders organiseren van het werk in Zorg en Welzijn zodanig opnieuw uit te vinden dat het de professional ontlast, de inwoner versterkt en de sector vernieuwt.

We hebben deze transitie in onze regio al ingezet. Vanuit gezamenlijke verantwoordelijkheid blijven we groot denken en experimenterend verder werken aan een toekomstbestendige arbeidsmarkt van Zorg en Welzijn. De activiteiten en projecten van WZW sluiten daar al op aan.

Ben jij bestuurder, combineer de informatie dan met de ALV die gelijktijdig op ons kantoor plaatsvindt. Ook HR-, lijn- en innovatiemanagers, HR-professionals, recruiters, opleidingsfunctionarissen/ adviseurs leren en ontwikkelen, communicatieprofessionals en een andere bij de arbeidsmarkt betrokken professionals van leden WZW zijn welkom.

Meld je aan via de aanmeldbutton bovenaan deze pagina of klik hier!

 

Programma

15.30 uur                 Inloop
15.30 – 17.30 uur     Informatiemarkt projecten en activiteiten WZW

NB: De Algemene Ledenvergadering WZW vindt die middag tevens op ons kantoor plaats

Voor wie

Deze bijeenkomst is bedoeld voor:

  • Bestuurders
  • HR-, lijn- en innovatiemanagers
  • HR-professionals
  • Recruiters
  • Opleidingsfunctionarissen/ adviseurs leren en ontwikkelen
  • Communicatieprofessionals
  • en andere bij de arbeidsmarkt betrokken professionals van leden WZW.

 

Datum

Dinsdag 28 november 2023

Tijd

15.30 – 17.30 uur

Locatie

Kantoor WZW, Leidenweg 70, 6843 LD Arnhem
Er is voldoende parkeergelegenheid op het terrein.

Aanmelden

Aanmelden kan via bovenstaande blauwe aanmeldbutton of via deze link.