Sterk in je werk week 2021 – Bewust Bewegen

28 jun 2021

Investeer in jezelf! 15 t/m 19 november 2021.

Sterk in je werk week

Ieder jaar vindt de Sterk in je werk week plaats. Vanuit goed werkgeverschap is het onze gezamenlijke verantwoordelijkheid om medewerkers te begeleiden in hun ontwikkeling. Daarom organiseren we vanuit WZW samen met onze leden deze jaarlijkse week. In 2021 staat het thema Bewust Bewegen: investeer in jezelf! centraal

De Sterk in je werk week organiseren we voor en met medewerking van organisaties binnen Zorg en Welzijn die lid zijn van WZW. Tijdens deze week delen we onze activiteiten (workshops, trainingen etc.) met elkaar. We streven naar een mooie programmering met zowel online als fysieke activiteiten.

WZW ondersteunt tijdens de Sterk in je werk week door de coördinatie, planning en communicatiemiddelen voor haar rekening te nemen. Daarnaast draagt WZW ook enkele interessante online workshops en webinars bij aan de programmering.

Nieuw dit jaar!
  • Binnen de (WZW-)activiteiten geven wij ervaringsdeskundigheid een podium. Enkele activiteiten worden verzorgd door sprekers/begeleiders die binnen het onderwerp de verbinding maken tussen theorie, praktijk en persoonlijke ervaring.
  • De prijsvraag: ‘Wie zet jij in het zonnetje?’ Hierdoor geven we medewerkers de mogelijkheid om een collega te nomineren voor ‘medewerker in het zonnetje’. Uit de verschillende inzendingen zullen 10 verhalen door een jury uitgekozen worden. Deze 10 inzendingen winnen een verwenpakket waardoor de genomineerde collega zich ‘in het zonnetje’ gezet zal voelen.

Samen maken we de Sterk in je werk week: stel als organisatie een activiteit ter beschikking om gezamenlijk een mooie programmering aan activiteiten te creëren. Klik hier voor het aanmeldformulier om direct een activiteit ter beschikking te stellen. De activiteiten vinden online of fysiek bij de organisaties of bij WZW plaats. Je kunt als organisatie ook een ruimte beschikbaar stellen via dit formulier.

Lees alles over de Sterk in je werk week op de projectpagina. Hier vind je onder andere de PowerPointpresentatie van de online-introductiebijeenkomst op 24 juni jl. met de tijdsplanning tot aan de Sterk in je werk week en de laatste informatie. Deze pagina is te vinden via de link wzw.nl/sterk-in-je-werk-week

Vragen?

Kun je niet alle informatie vinden op de Sterk in je werk week webpagina, heb je een vraag of wil je van gedachten wisselen over bijvoorbeeld je bijdrage aan de week? Neem dan contact op met Marlijn ter Maat, projectleider Sterk in je werk week, m.termaat@wzw.nl/ 06 – 82 42 60 07.

Meer weten over de Sterk in je werk week?

Neem dan contact op met onze collega Marlijn.