Sterk in je werk week

Ieder jaar vindt de Sterk in je werk week plaats. Vanuit goed werkgeverschap is het onze gezamenlijke verantwoordelijkheid om medewerkers te begeleiden in hun ontwikkeling. Daarom organiseren we vanuit WZW samen met onze leden deze jaarlijkse week.

De Sterk in je werk week organiseren we voor en met medewerking van organisaties binnen Zorg en Welzijn die lid zijn van WZW. Tijdens deze week delen we ons aanbod (workshops, trainingen etc.) met elkaar. Want het is belangrijk om onze krachten te bundelen om de zorg- en welzijnsmedewerkers in onze regio te steunen en begeleiden!

Sterk in je werk week 2021 – 15 t/m 19 november
De ervaringen waren het afgelopen jaar positief, dus in 2021 gaan we opnieuw voor het organiseren van een Sterk in je werk week! Hopelijk samen met jouw organisatie. De voorbereidingen voor Sterk in je werk week 2021 zijn al begonnen.

Wat is het concept van Sterk in je werk week?
Sterk in je werk week biedt zorg- en welzijnsmedewerkers onder meer verschillende workshops, bijeenkomsten, webinars, coaching voor èn door zorg- en welzijnsorganisaties. WZW ondersteunt tijdens de Sterk in je werk week door de coördinatie, planning en communicatiemiddelen voor haar rekening te nemen. Daarnaast draagt WZW ook enkele interessante online workshops en webinars bij aan de programmering. Op deze manier nemen we door deze samenwerking een gezamenlijke verantwoordelijkheid om goed te zorgen voor onze medewerkers binnen Zorg en Welzijn!

Thema 2021
Het thema voor Sterk in je werk week 2021 (15 t/m 19 november) is:
‘Bewust Bewegen: ‘Aansluiten bij het heden, kijken naar de toekomst’.

Hierbij gaat het om het bewust worden van je talent, drijfveren, motivatie, competenties, levensfase en waar je blij van wordt. Ook focussen we op het bewegen binnen taken, werkzaamheden en functies.

Online introductie
Ben je benieuwd naar:
• de ervaringen van vorig jaar?
• de nieuwe elementen die we dit jaar toevoegen?
• wat deze week jouw medewerkers kan bieden?
• welke investering dit van jouw organisatie vraagt?
• hoe de ondersteuning vanuit WZW wordt vormgegeven?
• de route naar Sterk in je werk week 2021?

Sluit dan aan bij de online introductie Sterk in je werk week 2021! Op 24 juni 2021 van 10:00 tot 11:00 nemen wij jullie, vanuit HR en Communicatie, mee in alle aspecten van Sterk in je werk week. Deze online bijeenkomst helpt jou om je te oriënteren of en op welke manier jouw organisatie aandacht wil en kan besteden aan Sterk in je werk week 2021. Meld je snel aan!

Contact
Heb je vragen of wil je meer informatie over de Sterk in je werk week? Neem dan contact op met Marlijn ter Maat, projectleider Sterk in je werk week. Bel 06 – 82 42 60 07 of mail naar m.termaat@wzw.nl.