Geplaatst op 29 augustus 2019 15:10

Sterk in je werk-week

Sterk in je werk-week WZWWerken aan behoud van je medewerkers; dat staat ongetwijfeld hoog op de prioriteitenlijst van jouw organisatie. Om ervoor te zorgen dat je voldoende medewerkers hebt om altijd goede zorg en maatschappelijke dienstverlening te kunnen bieden, is focussen op verhogen van de instroom niet genoeg.
Je wilt dat je medewerkers duurzaam inzetbaar blijven, dat ze met plezier en voldoening hun werk kunnen blijven doen en dat ze behouden blijven voor je organisatie. Om onze werkgevers te ondersteunen in hun beleid en activiteiten op gebied van behoud, wordt er dit jaar voor het eerst landelijk door de werkgeversverenigingen Zorg en Welzijn een Sterk in je werk-week georganiseerd, van 18 tot en met 22 november. Meld je als deelnemende werkgever aan en geef behoud van jouw medewerkers een boost!

WAT IS DE STERK IN JE WERK WEEK?
In de week van 18 tot en met 22 november staan onze medewerkers centraal. Met gesloten beurs stellen deelnemende werkgevers activiteiten open voor medewerkers van andere deelnemende werkgevers. De activiteiten kunnen heel breed zijn, maar zijn allen gericht op de vitaliteit, (loopbaan)ontwikkeling en persoonlijke groei van de individuele medewerker. Denk aan stoelmassages, lezing over mantelzorg en werk, een workshop Talent in kaart of mindfulness, een yogasessie of bijeenkomst over personal branding.

Natuurlijk bieden we vanuit het Transitiebedrijf van WZW een aantal activiteiten aan. Maar wellicht dat jouw organisatie ook activiteiten heeft om deze week voor andere deelnemers open te stellen. Dat mag gewoon bij jou in huis op de manier zoals je dat voor je eigen medewerkers ook altijd aanbiedt.

Actieve bijdrage aan behoud
Door deel te nemen aan de Sterk in je werk-week laat je als organisatie zien dat je een actieve bijdrage levert aan de gezamenlijke verantwoordelijkheid om medewerkers te behouden voor van de sector Zorg en Welzijn. Daarnaast vragen wij van jou om dit evenement onder de aandacht van je medewerkers te brengen en hen in de gelegenheid te stellen om aan activiteiten deel te nemen.

HOE DOE JE MEE ALS ORGANISATIE?
Heeft jouw organisatie scholingen, trainingen en/of cursussen die je open wil stellen voor medewerkers van andere deelnemende werkgevers? Meld je dan aan via onderstaande link. Je ontvangt vervolgens een ontvangstbevestiging, met daarin een link naar een formulier waarin je alle informatie over de scholing kan plaatsen. We vragen je om dit formulier vóór 1 oktober zo volledig mogelijk in te vullen. Vanaf dat moment zullen de activiteiten namelijk zichtbaar zijn op (www.transitiebedrijf.nl/sterk-in-je-werk-week).

 

>>AANMELDEN VOOR DE STERK IN JE WERK-WEEK<<


Neem voor meer informatie over de Sterk in je werk week contact op met projectmanager Wendy Penning, w.penning@wzw.nl of communicatieadviseur Inez Pelgröm, i.pelgrom@wzw.nl / 026 389 89 83.