NIEUW: Promoot je activiteiten in de agenda op Werkeninzorgenwelzijn.nl

30 sep 2022

Organiseer je een Meet & Greet, workshop, meeloopdag, webinar, open dag of een ander evenement? Gericht op het enthousiasmeren, informeren en werven van potentieel nieuwe collega’s? Bereik meer mensen en promoot je activiteit nu eenvoudig en gratis op werkeninzorgenwelzijn.nl!

Met de agenda-functie bieden we op ons vacature- en loopbaanplatform iedereen die wil oriënteren, werken, leren en ontwikkelen binnen Zorg & Welzijn een overzicht van alle activiteiten in onze regio.

Hoe plaats je een activiteit op werkeninzorgenwelzijn.nl?

Als lid van WZW kun je zelf een activiteit of evenement toevoegen via het werkgeversdashboard werkgevers.werkeninzorgenwelzijn.nl.

Bekijk de instructievideo hieronder. In deze video zie je hoe je als organisatie een evenement/activiteit kunt plaatsen in de agenda van de website werkeninzorgenwelzijn.nl. Iedere organisatie die lid is van WZW kan op deze manier evenementen toevoegen aan de agenda via het werkgeversdashboard.

Heb je vragen over het plaatsen van activiteiten op werkeninzorgenwelzijn.nl? Neem dan contact met projectmanager Yvonne Smets, via y.smets@wzw.nl of 06-30247518.

Vragen?

Neem contact op met projectmanager Yvonne Smets.