Derde ronde subsidie Implementatie- en opschalingscoaching geopend

7 jan 2021

Vandaag opent de derde ronde van de subsidie Implementatie- en opschalingscoaching. Doel van deze regeling is een bijdrage leveren aan het beter, sneller en duurzaam implementeren en opschalen van goede zorginnovaties. Kan jouw organisatie hulp gebruiken om de volgende stap te zetten bij het implementeren en opschalen van zorginnovaties? Pak dan deze kans! De eerste aanvraagronde was in no time vol, dus wees er snel bij. Ga direct naar de subsidieoproep door hier te klikken.

Vanuit WZW hebben wij het regionaal aanjagen, opschalen en uitdragen van innovatie hoog op onze agenda staan. Niet alleen nu en het komende jaar, ook is het een belangrijk thema in onze gezamenlijke regionale meerjarenagenda 2025. Want innovatie kan een van de oplossingen zijn voor de personeelstekorten in onze sector. Daar werken we – naast innovatie ook op andere gebieden – inventief aan samen met de zorg- en welzijnsorganisaties in de regio en onze regionale onderwijs-, overheids- en samenwerkingspartners. Neemt jouw organisatie deel aan project Zorgmedewerker en Technologie, een actie uit het Regionale Actieprogramma Waard om voor te werken!? Dan kan het wellicht van waarde zijn voor de concrete inrichting van de borging van het project.

Heb je vragen over het programma Innovatie van WZW? Neem gerust even contact op met onze programmamanager Willem Rutgers via w.rutgers@wzw.nl of bel 026 389 89 83.

Sparren over Innovatie?

Neem dan contact op met onze collega Willem.