Communicatietoolkit individuele begeleiding Sterk in je werk voor werkgever

29 mei 2024

Wist je dat jouw medewerkers ook individueel coaching vanuit Sterk in je werk kunnen krijgen? Naast de “Sterk in je werk Inspiratiecarrousel” voor groepen, die WZW organiseert en faciliteert voor de Z&W organisaties in onze regio, kunnen medewerkers in Zorg & Welzijn zich ook aanmelden voor persoonlijke begeleiding.

Sterk in je Werk is een landelijk initiatief gericht op zij-instromers die de overstap naar de sector overwegen én op huidige medewerkers in Zorg en Welzijn. Dus ook voor jou en jouw collega´s! Doel daarvan is om huidige medewerkers te helpen met individuele coaching in hun werk en ze daarmee te behouden voor jouw organisatie én dus voor de sector. Van essentieel belang gezien de groeiende arbeidsmarkttekorten waar ook jouw organisatie waarschijnlijk nu al hinder van ondervindt.

Persoonlijk en op maat

Onze professionele Sterk in je werk coaches en trainers helpen jouw medewerkers persoonlijk en op maat verder. Bijvoorbeeld met vragen over hoe je (weer) meer werkplezier in je werk krijgt. Of over hoe en waar je je talenten en kwaliteiten optimaal kunt inzetten in je werk. Hoe je onderwerpen als stress rondom werk-privé balans bespreekbaar maakt op het werk en hoe je fit en duurzaam inzetbaar blijft.

Communicatietoolkit

Wil je dit bekendmaken binnen jouw organisatie? Dan kun je gebruikmaken van onze toolkit met daarin diverse banners en tekstvoorstellen.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie over de mogelijkheden van Sterk in je werk voor jouw organisatie op onze site of neem contact op met projectmanager Wendy Penning, w.penning@wzw.nl.

Wil je inhoudelijk meer weten over Sterk in je werk?

Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.