WZW Bestuurdersdiner Zorg, Welzijn en Onderwijs

28 mei 2024 16.45 – 21.00 uur (inloop vanaf 16.30 uur)

Het jaarlijkse WZW Bestuurdersdiner Zorg, Welzijn en Onderwijs vindt plaats op dinsdag 28 mei aanstaande. We waarderen je betrokkenheid bij de vereniging en heten je hiervoor van harte welkom op de mooie locatie van landgoed De Westerbouwing in Oosterbeek. Net als vorig jaar nodigen wij ook de bestuurders van onze onderwijspartners uit. Hét moment om sectorbreed met elkaar in gesprek te gaan tijdens een goed diner!

Voorafgaand aan het diner vindt de Algemene Ledenvergadering WZW plaats en is er een inspiratiesessie over de Regioplannen en de plek die het thema arbeidsmarkt daarin heeft. Er is ruimte voor dialoog en discussie.

Het Bestuurdersdiner is exclusief voor bestuurders van onze leden en onderwijspartners. Zij worden hier op persoonlijke titel voor uitgenodigd. 

 

Programma
15.45 – 16.30 uur Algemene ledenvergadering WZW (inloop vanaf 15.30 uur)
16.45 – 17.45 uur Inspiratiesessie: Rondetafelgesprek met bestuurlijk kartrekkers Arbeidsmarkt
17.45 – 18.15 uur Netwerkborrel
18.15 – 21.00 uur Bestuurdersdiner Zorg, Welzijn en Onderwijs

Inspiratiesessie Regioplannen
WZW en de bestuurlijk kartrekkers Arbeidsmarkt van Gelderse Vallei, Nijmegen, Midden-Gelderland en Rivierenland nemen je mee in hoe het proces van de totstandkoming van de Regioplannen in hun subregio is gegaan.

We gaan in gesprek over hoe de arbeidsmarktcomponent daarbij in hun subregio verweven is in de Regioplannen, waar ze tegen aanliepen en wat ze geleerd hebben. Ook gaan we dieper in op welke ambities er zijn, wat we van elkaar kunnen leren en waar we inhoudelijke verbindingen kunnen leggen zodat we regionaal samen sterker staan.
Met concrete voorbeelden en activiteiten op de arbeidsmarktthema’s geven handelingsperspectief. Vanuit de dialoog leren we van elkaar en leggen de verbindingen. Tijdens de netwerkborrel nadien, is er alle ruimte om met elkaar na te praten en te netwerken.

Datum
Dinsdag 28 mei 2024

Tijdstip
16.45 – 21.00 uur (inloop vanaf 16.30 uur)
Voorafgaand (15.45 – 16.30 uur) vindt de ALV WZW plaats. De ALV-stukken ontvang je een week voor aanvang van ons.

Locatie
Landgoed De Westerbouwing, Westerbouwing 1, 6862 VV Oosterbeek
Er is voldoende parkeergelegenheid naast de deur. Meer informatie over de locatie www.landgoeddewesterbouwing.nl 

Informatie
Heb je vragen over het deze bijeenkomst?
Neem dan contact op met Pia van den Berg via p.vandenberg@wzw.nl of bel 026 – 389 89 83.