Webinar Meet & Greet en Regionaal Oriëntatieprogramma Midden-Gelderland

Meld je aan
11 december 2023 13.00 – 14.00 uur

Potentiële zij-instromers uit regio Midden-Gelderland enthousiasmeren en informeren over werken en leren in onze mooie sector Zorg en Welzijn – Met dit doel willen het Werkgeversservicepunt Midden-Gelderland en WZW samen met regionale zorg- en welzijnsorganisaties en onderwijs in het eerste kwartaal van 2024 een Meet & Greet organiseren. Daaraan koppelen we een regionaal oriëntatieprogramma waar zij-instromers zich daarna verder kunnen oriënteren.

We nodigen je van harte uit voor ons webinar op maandag 11 december, waarin we je alles vertellen over ons plan. Én waarin we natuurlijk willen enthousiasmeren om mee te doen aan de Meet & Greet en/of het regionaal oriëntatieprogramma. Want hoe mooi is het als zij-instromers op één plek in contact kunnen komen met verschillende zorg- en welzijnsorganisaties uit de regio? En dat ze zich daarna verder kunnen verdiepen via het oriëntatieprogramma? Meld je aan voor ons webinar en stel je al vragen.

Regionaal oriëntatieprogramma
Afgelopen zomer is er een pilot van het Regionaal Oriëntatieprogramma geweest met 13 zij-instromers in de regio Foodvalley. Het doel: zij-instromers ondersteunen door een brede kennismaking te bieden met verschillende functies en opleidingen, om te ontdekken welke uitdaging of branche in Zorg en Welzijn het beste bij hen past. Hierdoor kan een zij-instromer een gefundeerde en weloverwogen keuze maken binnen Zorg en Welzijn, wat uiteindelijk bijdraagt aan het behoud van professionals voor de sector.

We delen de ervaringen en tips & tops uit deze pilot, om daarna samen met jou te verkennen hoe we in regio Midden-Gelderland een succesvol regionaal oriëntatieprogramma kunnen vormgeven.

Meld je aan voor het webinar op maandag 11 december!

Voor wie
Deze bijeenkomst is bedoeld voor de onderstaande professionals:

  • Recruiters
  • Arbeidsmarktcommunicatiespecialisten
  • HR-professionals
  • Opleidingsadviseurs

Is deze uitnodiging interessant voor een collega? Stuur hem gerust door.

Datum
Maandag 11 december 2023

Tijd
13.00 – 14.00 uur

Vorm
Dit is een online bijeenkomst. Je ontvangt de link na aanmelding.

Deelnamekosten
Deze bijeenkomst is gratis bij te wonen.

Informatie
Heb je vragen? Neem dan contact op met projectmanager Wendy Penning, via w.penning@wzw.nl of 06 – 13 86 48 90.

Aanmelden
Meld je aan voor deze bijeenkomst via de roze aanmeldknop bovenaan deze pagina en vul het inschrijfformulier in.