Webinar MDIEU-regeling

Meld je hier aan!
06 februari 2024 15.00 - 16.00

Ontdek de mogelijkheden van de Maatwerkregeling Duurzame Inzetbaarheid & Eerder Uittreden

WZW organiseert op 6 februari 2024 samen met Finestri Subsidiemanagement en Zorg aan Zet een online informatiesessie waarin we alle aspecten van de MDIEU-regeling uitleggen. Na deze sessie weet je wat de regeling inhoudt, hoe het aanvraagproces verloopt, waar je op moet letten, we delen ideeën en voorbeelden en je krijgt volop gelegenheid om vragen te stellen.

Kortom, laat je informeren en kijk of de MDIEU-regeling voor jouw organisatie kansen biedt in 2024!

MDIEU-regeling
Investeren in duurzame inzetbaarheid loont! Als mensen gezond en gemotiveerd aan het werk zijn, is de kans groter dat zij bij de organisatie willen blijven werken én dat zij kunnen doorwerken tot aan hun pensioen. De MDIEU-regeling (Maatwerkregeling Duurzame Inzetbaarheid & Eerder Uittreden) helpt daarbij.

Vanaf april 2024 kunnen organisaties een subsidieaanvraag doen voor activiteiten die de duurzame inzetbaarheid op de werkvloer verbeteren. Het doel van de regeling is de duurzame inzetbaarheid van werknemers te vergroten.

Voor wie?
Deze informatiesessie is bedoeld voor HR-professionals, subsidiecoördinatoren en anderen die zich bezighouden met Duurzame Inzetbaarheid en interesse hebben om meer te weten over deze regeling, werkzaam bij een zorg- of welzijnsorganisatie.

Dit webinar is voor leden van WZW.

Datum
Dinsdag 6 februari 2024

Tijdstip
15.00 – 16.00 uur

Vorm
Dit is een online bijeenkomst. De sessie wordt verzorgd door Raymond van de Peppel, senior subsidie-adviseur bij Finestri Subsidiemanagement.

Contact
Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact op met projectmanager Maurits Follender Grossfeld, m.follendergrossfeld@wzw.nl | 06 820 94 740.

Aanmelden
Meld je aan via onderstaande blauwe aanmeldknop. Je ontvangt uiterlijk een week voor aanvang van de informatiesessie een mail met daarin de link naar het webinar.