Webinar Finestri: Stimuleringsregeling Innovatie TAZ WOZO

Meld je hier aan!
16 april 2024 10.00 - 11.00 uur

Graag nodigen wij je uit voor een informatieve online bijeenkomst over de gloednieuwe Stimuleringsregeling Innovatie TAZ-WOZO (SIT), die naar verwachting in mei 2024 wordt opengesteld voor het indienen van aanvragen. Als opvolger van de Stimuleringsregeling E-Health Thuis (SET) heeft de SIT als voornaamste doel gezamenlijke activiteiten te bevorderen die zorg- en ondersteuningsprocessen transformeren en anders organiseren, met als resultaat een verlichting van de zorgtaken.

De SIT streeft naar effectievere inzet van zorg- en ondersteuningsmedewerkers en biedt extra mogelijkheden voor mensen met een chronische ziekte of beperking om langer zelfstandig thuis te wonen. Hierbij spelen digitale en hybride processen een cruciale rol, waarbij we streven naar grootschalige toepassing en duurzame integratie in reguliere werkprocessen. Tijdens de bijeenkomst zullen we de conceptregeling toelichten en dieper ingaan op de subsidieaanvraagmogelijkheden, waaronder investering in innovatieclusters, proces- en organisatie-innovatie, opleidingsactiviteiten, en implementatiestart.

Voor wie?
Deze online bijeenkomst is bedoeld voor:

  • Directeuren
  • Beleidsadviseurs/-medewerkers
  • Projectleiders Innovatie en alle andere medewerkers in de Zorg en Welzijn die affiniteit met zorginnovatie hebben

Deze bijeenkomst wordt kosteloos georganiseerd voor leden van WZW.

Door wie?
Raymond van de Peppel, senior subsidie adviseur bij Finestri subsidiemanagement.

Datum
Dinsdag 16 april 2024

Tijdstip
10.00 – 11.00 uur

Vorm
Dit is een online bijeenkomst via Teams. Je ontvangt de link voor het webinar na aanmelding.

Informatie
Heb je vragen of wil je meer informatie over deze bijeenkomst? Neem dan contact op met projectmanager Maurits Follender Grossfeld, m.follendergrossfeld@wzw.nl of 06 – 820 947 40.

Aanmelden
Je kunt je aanmelden voor deze bijeenkomst door op bovenstaande aanmeldknop te klikken en het bijbehorende inschrijfformulier in te vullen.