Training Strategische gespreksvoering

Meld je aan!
30 maart 2023 Ochtendgroep 09.00 tot 13.30 | Middaggroep 12.30 tot 17.00

De rol van communicatie- en recruitment/arbeidsmarktcommunicatieprofessionals wordt steeds belangrijker in de context van de huidige arbeidsmarkt en ontwikkelingen in Zorg en Welzijn. De inzet van jouw expertise op strategisch niveau is van meerwaarde, bijvoorbeeld bij het sterk positioneren van de organisatie en/of een aantrekkelijk werkgeversmerk creëren om professionals te werven. Dat vraagt van jou de vaardigheid om het strategische gesprek te kunnen voeren met management en bestuur.

In de unieke training Strategische gespreksvoering die we in samenwerking met ervaren trainers van Van der Hilst op donderdag 30 maart organiseren, ga je daarmee op interactieve wijze aan de slag. We werken in kleine groepjes van maximaal 6 deelnemers vanuit jouw vak/expertisegebied. Je gaat bezig met het bewustzijn van je rol, gesprekstechnieken, kennis en ervaringen van de andere deelnemers en natuurlijk met je eigen leerdoelen. We zorgen voor een veilige setting waarin jij de diepte in durft te gaan en via rollenspellen leert, feedback ontvangt en kritisch in de spiegel kan kijken.

Klaar om echt te leren

Deze training bieden we speciaal voor jou als communicatie- en recruitment/arbeidsmarktcommunicatie-professional in Zorg en Welzijn in de regio Midden-, Zuid- en Zuidwest-Gelderland. Ben jij er klaar voor om echt te leren, onder meer op hoe je de regie pakt, een stevige entree maakt, kunt omgaan met verschil in machtsverhoudingen en weerstand kunt ombuigen naar draagvlak? Meld je dan snel aan voor deze unieke training. Je raakt geïnspireerd om invulling te geven aan je rol als strategisch adviseur en je gaat met een rugzak vol tips, trics en geleerde lessen naar huis om de volgende stap te maken in je organisatie.

Opzet van de dag

In totaal is er plek voor 12 communicatieprofessionals en 12 recruitment/arbeidsmarktcommunicatie-professionals. Daarbij is er een ochtendgroep en een middaggroep. Om de training zoveel mogelijk aan te laten sluiten op de herkenbare praktijk van jouw professie ga je met je vakgenoten aan de slag. Tijdens de gezamenlijke lunch komen alle deelnemers van de dag samen en is er alle gelegenheid om in informele setting onderling ervaringen uit te wisselen.
Ter voorbereiding op de training krijg je vooraf een intakeformulier toegestuurd. Jouw persoonlijke oefenvraag die je hierin formuleert, dient als input voor de trainer en komt in de oefensituaties aan bod.

Praktische informatie

Voor wie?

  • Communicatieprofessionals
  • Recruiters en HR-professionals met arbeidsmarktcommunicatie als aandachtsgebied

Deze bijeenkomst is bedoeld voor de bovenstaande professionals van leden van WZW.

Datum
Donderdag 30 maart 2023

Tijd
08.45 – 09.00 uur Inloop ochtendgroep
09.00 – 12.30 uur Training ochtendgroep (2 groepen: 6 communicatieadviseurs en 6 recruiters)
12.30 – 13.30 uur Gezamenlijke lunch van ochtend- en middaggroep
13.30 – 17.00 uur Training middaggroep (2 groepen: 6 communicatieadviseurs en 6 recruiters)

Locatie
WZW, Leidenweg 70, 6846 LD Arnhem

Aantal plekken
We bieden deze training gecombineerd aan vanuit de leernetwerken Recruitment en Communicatie. In totaal is er plek voor 12 communicatieprofessionals en 12 recruitment/arbeidsmarktcommunicatie-professionals, verdeeld over de ochtend en de middag. Op het inschrijfformulier kun je jouw voorkeur voor ochtend of middag aangeven. Het aantal plekken is beperkt, dus wees er snel bij!

Kosten
€ 225,- exclusief 21% btw.

No show
Aan deze training zijn kosten verbonden. In geval van annulering vanaf 14 dagen voor aanvang en no show zijn wij genoodzaakt hiervoor kosten in rekening te brengen. Check de voorwaarden op wzw.nl.

Meer informatie
Heb je nog vragen over deze training en/of heb je behoefte aan meer (inhoudelijke of praktische) informatie neem dan contact op met projectmanager arbeidsmarktcommunicatie Yvonne Smets, y.smets@wzw.nl of manager communicatie Inez Pelgröm, i.pelgrom@wzw.nl