Startbijeenkomst Datagedreven werken in Zorg en Welzijn

Meld je aan!
21 juni 2022 15.00 - 17.00 uur

Samen data gebruiken om zorg slimmer en efficiënter te kunnen bieden. Dat is de toekomst. Om hier meer en beter gebruik van te maken, is het project Datagedreven werken in zorg en welzijn opgezet. Met dit project brengen we datagedreven werken onder de aandacht bij zorg- en welzijnsorganisaties en zorgen we voor inspiratie, kennisdeling en verbinding op landelijk niveau.

Wil je weten hoe ver de sector zorg en welzijn al is met datagedreven werken? En zelf meebepalen waar we ons in de toekomst op gaan richten? Kom dan naar de startbijeenkomst Samen datagedreven werken in zorg en welzijn. In deze bijeenkomst word je geïnspireerd door collega’s die starten of al bezig zijn met datagedreven werken en hoor je alles over de landelijke community en hoe we landelijk inzicht geven in de behoefte om samen te werken.

Wanneer
dinsdag 21 juni van 15.00 tot 17.00 uur

Aanmelden
Wil je erbij zijn? Meld je dan hier alvast aan of via bovenstaande aanmeldknop!
De aanmeldingen verlopen via onze collega-werkgeversorganisatie Sigra.

Meer informatie
Heb je een vraag over het project of over de startbijeenkomst? Neem dan contact op met innovatielab@sigra.nl. Dit project is een initiatief van de samenwerkende regionale werkgeversorganisaties van Zorg en Welzijn, verenigd in het samenwerkingsverband van RegioPlus. Vanuit WZW is projectmanager Maurits Follender Grossfeld aangesloten.