Referral recruitment – Hoe haal je er (nog) meer uit?

Meld je aan
22 mei 2023 14.45 - 17.00 uur

Steeds meer organisaties zetten referral recruitment in om viavia nieuwe collega’s te werven. Het is één van de beste en goedkoopste wervingsmethoden, maar het gaat niet vanzelf. Medewerkers, gedetacheerden, stagiaires, alumni, voormalige ZZP’ers en sollicitanten zijn allemaal potentiële ambassadeurs van jouw organisatie. Maar hoe activeer je deze doelgroepen om jou te helpen met de wervingsuitdaging? En wat voor soort referral programma werkt het best en hoe borg je het in je organisatie? En hoe doen anderen het eigenlijk en wat levert het hen op?

Doe inspiratie op en leer van de ervaringen van anderen tijdens de nieuwe live bijeenkomst van het Leernetwerk Recruitment op maandag 22 mei!

Voor deze live bijeenkomst hebben we een interessante spreker uitgenodigd met veel ervaring op het gebied van referral recruitment: Michael Boud. Hij neemt je in twee uur mee in de voordelen, spaarprogramma’s en spelregels van referral recruitment en deelt  praktijkvoorbeelden uit Zorg en Welzijn. Stel tijdens zijn masterclass al je vragen aan deze referral recruitment expert!

Masterclass door Michael Boud

Michael Boud is als managing partner operationeel verantwoordelijk voor de recruitment labels van Search & Co. Hij adviseert klanten op het gebied van referral recruitment, referral software, het optimaliseren van de candidate journey en een candidate experience benchmark. Michael is al ruim 20 jaar actief in recruitment en heeft jarenlange praktijk ervaring met referral recruitment. Hij weet als geen ander hoe organisaties minimaal 30% van hun nieuwe collega’s kunnen werven dankzij inzet van referrals.

 

Voor wie?

  • Recruiters
  • HR-professionals met Werving & Selectie als verantwoordelijkheid
  • Arbeidsmarktcommunicatiespecialisten

Deze bijeenkomst is bedoeld voor de bovenstaande professionals van leden van WZW.

Datum
Maandag 22 mei 2023

Tijd
14.45 – 15.00 uur inloop
15.00 – 17.00 uur Training

Locatie
WZW, Leidenweg 70, 6846 LD Arnhem

Deelnamekosten
Deze bijeenkomst is gratis voor leden van WZW.

Aanmelden
Aanmelden voor deze bijeenkomst kan nu al via bovenstaande aanmeldbutton.

Meer informatie
Heb je vragen? Neem dan contact op met projectmanager Yvonne Smets, per mail via y.smets@wzw.nl of op telefoonnummer 06 – 30 24 75 18.