Online dialooguur verzuim

14 december 2022 09.00 tot 10.00 uur

Het online dialooguur verzuim staat voor een laagdrempelige manier van in gesprek gaan over verzuimonderwerpen. De expert van Vitaal Verder zit klaar om jouw vragen te beantwoorden, mee te denken met jouw casus of is sparringpartner op een algemenere vraag. Wil je daarna toch liever een-op-een in gesprek met Vitaal Verder? Dan kan er altijd een persoonlijke vervolgafspraak gemaakt worden. Het dialooguur vindt plaats via Teams. Van tevoren aanmelden is niet nodig. Klik hier om deel te nemen.

Dit dialooguur is voorlopig het laatste in deze digitale vorm. In 2023 kiezen wij voor een andere aanpak. Wil je hier meer over weten, neem dan gerust contact op met Marlijn ter Maat.

Samenwerking met Vitaal Verder
Vragen over verzuim? Als HR-professional heb je vast wel eens een moment dat een spanningspartner heel welkom zou zijn of zou je graag even snel deskundig advies van een expert willen inwinnen. Bijvoorbeeld voor een check op de nieuwe wet- en regelgeving of bij het ondernemen van de juiste stappen. Daarvoor werkt WZW samen met Vitaal Verder om WZW-leden te ondersteunen en om handvatten en adviezen aan te reiken als het gaat om ziekteverzuim gerelateerde onderwerpen. Lees hier meer over de Helpdesk verzuim.